P
Prachtige Fietstochten in omgeving van Flayosc

Uw gastheer van “Villa Catherine”, Donald, helpt u graag op weg met diverse prachtige fietsroutes, als fervent fietser kent hij de ruime omgeving van Flayosc op zijn duimpje, hij adviseert u graag, want er zijn zoveel kleine weggetjes – soms niet eens op de Michelinkaart te vinden – zodat u het wat drukkere autoverkeer gemakkelijk kunt ontlopen.

Ontdek de contrastrijke Provence ook met uw elektrische fiets en geniet van het gemak van uw fiets om relaxt de gevarieerde landschappen te ontdekken.. Langs kleine wegen waar de geur rondhangt van tijm en rozemarijn, rijdt u in de voetsporen van Van Gogh en Mistral in de Provençaalse heuvels en vlaktes van de Var,en langs wijnvelden en olijfbomen.

Er zijn diverse fietsroutes zoals b.v:
Een prachtige fietsroute langs de kust, van Saint-Raphaël tot Six-Fours een afstand over meer dan 100 km. Maar u kunt natuurlijk ook halverwege beginnen.
Of een prachtige fietsroute (km 59) naar Tourtour en Aups, u begint met een klim(metje) (16 km) naar Tourtour waar u geniet van een prachtuig uitzicht op het Mauris Massif, vervolgens naar Aups met op woensdag een grote markt, vervolgens daalt u weer af naar Flayosc.De liefhebbers van stoere sporten en mooie plekjes kunnen de Var ook ontdekken per terreinfiets, of kiezen voor een stevige fietstocht door kreupelhout en langs slingerende lokale weggetjes.