Oud en Nieuw Arrangement Frankrijk

Overig

O
Oud en Nieuw Vuurwerkvrij (hond welkom)

Oud en Nieuw op het Franse platteland

Hoe heerlijk is dat, het oude jaar uit en het nieuwe jaar in, in alle rust op het Franse platteland … Er wordt voor je gezorgd, géén vuurwerk, je gaat zalig eten, en overdag lekker genieten van natuur en/of cultuur. En helemaal fijn als je er maar een uurtje of drie voor hoeft te rijden!

Blije hond

Vind niet alleen jij het een zegen om het geloei en geknetter van het Nederlandse vuurwerk te ontvluchten, maar je hond ook? Ik weet een plek waar ie mee mag …

Fantastisch arrangement

Jan en Monique, van chambres d’hôtes Au Chapître in Noord-Frankrijk, hebben dit jaar weer een geweldig arrangement samengesteld! Gegarandeerd vuurwerkvrij en honden zijn dus van harte welkom. Gewoon even genieten van een sfeervol huis, van heerlijk eten en drinken en van de rust van het Franse platteland.

Het ziet er zo uit:
• Aankomst op vrijdag vanaf 15h met koffie/thee en een lokale specialiteit
• 3-gangendiner op vrijdagavond
• Ontbijt op zaterdagochtend
• Zaterdagavond een 6-gangendiner, inclusief bijpassend wijnarrangement en een glas champagne om middernacht
• Brunch op zondagochtend (vanaf 10h/10h30)
• Tapasavond op zondagavond
• Ontbijt op maandagochtend en vertrek voor 12h.

Wat kost het?

Het hele arrangement voor de prijs van € 435 voor 2 personen op basis van een tweepersoonskamer, honden gratis. Als je wil kan je je verblijf verlengen of verkorten, neem gerust contact met hen op.

Doen?

Reserveren maar! Maar wacht niet te lang, want er zijn nog maar een paar plekken vrij. Klik hier voor meer informatie, en als je Jan en Monique iets wil vragen of wil reserveren. Bij de eigenaargegevens klik je dan op ‘Stuur een email’.

Bonne Année!