N
Nieuwjaars arrangement

Eens de herfstbladeren vallen, de eerste houtvuren branden en de zon vroeger gaat slapen, beginnen we te denken wat we met Kerst & Nieuw zullen doen.

Maison Olleris biedt voor het Eindejaar een arrangement aan waar alles draait om gezelligheid, lekker eten en samenzijn in de authenticiteit van de Gers.
Op oudejaarsdag & -avond organiseren we een heerlijk feest … ofwel nemen we in Viella deel aan “Les Vendages de la St Sylvestre” met de traditionele wijnpluk om middernacht … ofwel nemen we in Mondébat deel aan het folkloristisch dorpsfeest ‘avec les habitants et nous’ … ofwel organiseren we bij een voldoende kamerbezetting een “Réveillon à Olleris”.

Geniet van de talrijke kerstmarktjes in de buurt, “La fête de la Lumière” in Lectoure, “L’Art du Santon” in Château de Lavardens … en indien gewenst en bij voldoende interesse, verzorgt chocolatier Kaat graag een workshop ‘chocolats Olleris’ waarbij je de zelf gemaakte lekkernijen kunt meenemen.

Op nieuwjaarsdag voorzien wij een uitgebreide brunch en tijdens jullie verblijf in Maison Olleris kunnen jullie in overleg met de keukenchef ook heerlijk genieten van een gezonde table d’hôtes.

Nodig zoveel mogelijk vrienden uit en maak zo jullie verblijf voordeliger.

 

NIEUWJAARSARRANGEMENT 2018-2019
Zeven overnachtingen:
– 500,– € VOOR 1 GASTENKAMER NAAR KEUZE MET EEN BEZETTING DOOR 2 PERSONEN
– 900,– € VOOR 2 GASTENKAMERS NAAR KEUZE MET EEN BEZETTING DOOR 4 PERSONEN
– 1.200,– € VOOR 3 GASTENKAMERS NAAR KEUZE MET EEN BEZETTING DOOR 6 PERSONEN