Wandelen Baskenland

Actief

N
Natuurlijk Baskenland

Wandelen in de Baskische natuur

Wil je kennismaken met de prachtige natuur die Baskenland te bieden heeft? Ga dan zeven dagen wandelen in deze fantastische streek, en dat vanuit de luxe B&B Maison Aguerria!

Zij hebben een heel mooi wandelarrangement. Een totaalbeleving met iedere dag mooie uitstapjes op eigen tempo, degustaties, Frankrijk en Spanje, dit allemaal in één vakantie.

Een indruk

Alle wandelingen zijn al voor je samengesteld, en alles is al geregeld. Je hoeft alleen maar te lopen en te genieten. De wandelingen voeren langs allerlei bezienswaardigheden van de streek.

Zo kom je langs Saint-Jean Pied de Port, het bekende Pelgrimsstadje op weg naar Santiago de Compostella. Geniet van de markt en de oude straatjes. Je wandelt tussen de wijnranken, en je komt langs watervallen. Ook doe je het Spaanse Pamplona aan, waar je zeker in een van de vele bars de pintxos (hapjes op stokjes) moet proberen! Verder loop je langs Espelette, bekend om zijn piment d’Espelette, kleine rode pepertjes. En er staat een spectaculaire kloof- en hangbrugwandeling op het programma.

De Baskische keuken

Ook is het genieten van de Baskische keuken. Vijf avonden zijn er afwisselende diners voorzien, in lokale restaurants en op woensdag ter plekke bij Maison Aguerria.

Maatwerk

De wandelingen kunnen altijd aangepast worden aan de individuele behoefte, zowel voor beginners als voor ervaren wandelaars. Er zijn GPX routes beschikbaar voor je smartphone zodat je gemakkelijk de juiste wandelroute kan volgen. Ook ontvang je een stafkaart van de streek.activiteiten of uitstappen kunnen eventueel gewijzigd worden naar je eigen interesse of voorkeur, Micha en Elsie geven je graag vrijblijvend tips.

Meer info

Ga naar https://www.maisonaguerria.com/NL/arrangementen/wandel7d/ voor het prachtige programma. Of ga naar Maison Aguerria om contact op te nemen.