L
Logeren in onze yourt!

De nieuwste aanwinst bij ons in La Garnasette is de yourt, helemaal ingericht en klaar om u op een originele manier te ontvangen.

U kunt logeren met 2 of 4 personen. We hebben een tweepersoons futon en twee éénpersoons futons, fantastisch voor de rug! Verder is hij mooi gedecoreerd in Tibetaans-Mongoolse stijl. De oppervlakte is 28m², de doorsnee 6m. Er is een houtkachel, voldoende kastruimte en een zithoek, met een plek om rustig wat schrijfwerk te doen.

Wij verhuren de yourt als chambre d’hôtes, dus met volledig pension. Er is een grote picknicktafel en een sanitair gebouwtje vlakbij. Als u hier met meer dan 2 personen wilt verblijven, neem dan even contakt op voor de prijs. We zijn bezig met het maken van een aparte keuken, voor wie liever zelf de maaltijden verzorgt bij een langduriger verblijf, bv voor een retraite.

Vanzelfsprekend hebben we de yourt op een prachtige plek neergezet met uitzicht over de vallei de l’Emblavez, vlak achter ons huis in Rosières.

Een aanrader voor wie het nomadenleven wel eens wil meemaken… Meer informatie en foto’s over de yourt vindt u op onze speciale website: www.yurtvakantiefrankrijk.nl

Bij elke boeking voor de yourt maken we een gift aan de Stichting Hulp voor Tibetanen ( www.shat-tibet.com) over!