Mediteren workshop chambres d'hôtes Papillon

Welzijn

L
Leren mediteren

Heb jij wel eens gemediteerd, of zou je het willen leren?

Voordelen mediteren

Regelmatig mediteren heeft veel voordelen. Lichamelijk, maar ook mentaal en spiritueel. Het maakt je opener, toleranter, minder angstig en daardoor rustiger en vrediger. Het heeft niet alleen invloed op hoe je naar de wereld kijkt, maar het komt ook je gezondheid ten goede.

Lessen online en live

Maar ja, hoe doe je dat eigenlijk, dat mediteren? Carol weet er alles van, en ze deelt graag haar kennis op het gebied van Tangram meditatie. Ze doet dat online, maar je kan ook kennismaken met meditatie bij haar fijne chambres d’hôtes Papillon op een prachtplek in Frankrijk. Er zijn privélessen en groepslessen.

Wat is Tangram meditatie?

Tangram is een niet religieuze meditatiemethode. Het is de oorsprong meditatie die voorafging aan het ontstaan van dogma’s en verschillende stromingen.

Wat brengt het je?

Het leven is een prachtige reis boordevol mooie momenten en ontmoetingen. Maar tegenvallers en verdrietige gebeurtenissen komen ook voorbij. De manier waarop je naar het leven kijkt, heeft invloed op hoe je zulke momenten ervaart.

Door deel te nemen aan de lessen kun je leren te mediteren. Je leert dan de houding, de ademhaling en de meditatieve geest.

Meer weten?

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Heb je vragen? Kijk dan bij chambres d’hôtes Papillon en stuur Carol bij de eigenaargegevens een berichtje!