B&B Puy de Dôme dineren

Gastronomie

L
Lekker dineren in de Puy de Dôme

Gezellig uit eten maar je wil de deur niet uit? Rustig van een wijntje genieten en niet meer hoeven te rijden? Schuif lekker aan!

Met veel plezier koken wij 7 dagen per week voor u. In onze verbouwde “varkenstal” hebben wij een zeer sfeervolle ruimte gecreëerd waar wij een menu van de dag of een diner serveren. Wij noemen deze ruimte dan ook liefkozend notre petit bistro “le porcherie”. Dit met een knipoog naar haar verleden.

Om een idee te geven wat wij serveren hierbij een indicatie van het menu van de zomer 2020. Natuurlijk zijn wij altijd op zoek naar nieuwe gerechten en combinaties, waarbij wij zoveel mogelijk met lokale producten en producten rechtstreeks bij de boer vandaan koken. Omdat wij dit doen kan ons menu aangepast zijn aan de producten van het seizoen.

Voorbeeld menu van de dag

 • Varkensgebraad (lokaal vlees) met een warme mosterd Dijon saus, geglaceerde worteltjes gecombineerd met een puree van aardappel en selderie
 • Crêpes met een tartaar van vers fruit

Voorbeeld diner

 • Pain de mie met tomaat, geitenkaas en provinciaalse kruiden (warm)
 • Filet van kalfsvlees (lokaal vlees) met een saus van calvados, heerlijke haricots verts en een aardappelgratin
 • Fromage blanc met een huisgemaakte coulis van rode vruchten of een kaasplank met lokale kazen.
  tarte Tatin van peer of appel

Ook koken wij vegetarisch. U kunt dat gewoon aangeven aan ons.

Voorbeeld vegetarisch menu

 • Provençaalse taart, met een kleine salade.
 • Huisgemaakte pannacotta met een verse aardbeiensaus gedecoreerd met frambozen.

Wijnen

We hebben allerlei wijnen. Huiswijnen per glas of karaf, of diverse wijnen uit het Rhône gebied en de Bordeaux. Meerdere witte, rosé en rode wijnen. Wij adviseren u graag. Onze wijnen zijn ook per halve fles te koop.

Drinkt u geen alcohol laat u dan verrassen door een van onze heerlijke samengestelde vruchtendranken en natuurlijk hebben wij diverse frisdranken.

Prijzen

 • Menu van de dag: 19 euro per persoon.
 • Diner: 29 euro per persoon.

Wanneer:

7 dagen per week, aanvang tussen 18:00 en 20:00, u geeft de gewenste tijd aan en wij zorgen dat uw tafel in le petit bistro Le Porcherie voor u gereed staat.

Wilt u uit eten in een restaurant, dan adviseren we u hier graag over.