Jaarlijks verzorgen wij in het voor- en najaar, kookarrangementen op maat. Het kan voor een lang weekend, een midweek of een weekje lekker kokkerellen onder vakkundige begeleiding.
De inhoud van het kookarrangement is in overleg te bepalen. Naast specifieke thema’s als koken met kersen, verzorgen wij ook speciale kookthema’s rond, vlees, soepen en sauzen of de specifieke Zuid- Franse keuken.
Alle vormen zijn denkbaar en worden toegespitst op uw wensen.
Standaard workshop:
De standaard kookworkshop is gebaseerd op een lang weekend (5 dagen) Aankomst donderdag, vertrek maandag.
Naast diverse kookthema’s gaan we op zoek naar verse kruiden in de omgeving, daarnaast brengen we ook een bezoek aan enkele wijnhuizen in de buurt en als afsluiting is er een stage dag bij een regionale topkok. Iedere dag wordt afgesloten met een 3 gangen diner.
Inbegrepen:
•welkomstdrankje
•4 nachten in een standaardkamer met ontbijt buffet
•4 avonden een 3 gangen diner.
•stage met een regionale topkok.
•kookboekje “koken met kersen”.