K
Koken in Frankrijk, met je gezin, familie, vrienden en/of als teambuilding: samen koken !!

Résidence Le Magnolia | kookworkshopWil je ook culinair bezig zijn, hou je van leerzame kookworkshops?

De kookdag begint om 11.00 uur (of om 17.00 uur), tijden zijn in overleg te veranderen.

Na de koffie krijg je een rondleiding en uitleg over de receptuur van de dag.
Loop even rond en overleg met elkaar wie welk gerecht gaat maken of Résidence le Magnolia | kookworkshopwelke je samen gaat maken. Je kunt dus ook meerdere gerechten maken.
Tussendoor krijg je tips en informatie, (snij)technieken worden voorgedaan.

Circa 14.30 (of 20.30) uur zullen de gerechten klaar zijn, de tafel is gedekt en de maaltijd wordt samen genuttigd. Omstreeks 15.45 (of 21.45) uur, na het dessertRésidence le Magnolia | kookworkshop, kan er natuurlijk met een kop koffie worden nagepraat.

Aan het einde van de cursus worden de menu’s, de recepten en de gemaakte foto’s meegegeven of per e-mail naar je verzonden.

Thema’s: er wordt gekookt met producten uit de regio, dus de Franse “Bouriane” keuken, er zijn diverse markten in de buurt.

Résidence le Magnolia | kookworkshop

Iedere dag een ander menu, als je de cursus wat langer volgt, kom je veel te weten over lokale en landelijke gerechten, welke onder begeleiding worden bereid.
Maar ook de Italiaanse, Spaanse en Oosterse (Thais) keuken is mogelijk, overleg met ons welk thema het beste in het seizoen past wanneer je komt en het aantal “koks”.

Kookgekken die voor meerdere dagen een Résidence le Magnolia | kookworkshopworkshop hebben gereserveerd, kunnen de tweede en volgende dagen mee naar een lokale markt om inkopen te doen voor verse, meestal biologische producten.

Je hoeft geen meester in de keuken te zijn, het gaat om de gezelligheid (én teambuilding als je met je bedrijf komt), wij helpen je met de receptuur, de voorbereiding en advies.

Er is, zeker bij bij langere aanwezigheid, ruimte voor het bezoeken van de plaatselijke markt, wijnhuis, kaasboer, brocante, of van die gezellige avondmarkten, waar je tussen de Fransen van een biologisch en vers bereide maaltijd geniet (juli en augustus).

Heb je even geen zin om te koken, maak dan gebruik van onze tuin, met vele rustige plekjes, waar je van de rust en natuur kunt genieten. Of help Vincent met een boom omzagen!

Voor meer info of uitgebreide prijsinfo, bezoek onze website: www.kokeninfrankrijk.com .