H
Hole in one …

Vijf clubs verwelkomen u en als u een half uur extra rijden niet schuwt, dan verdubbelt zich dat aantal.

De banen zijn van een goed tot zeer goed niveau en wachttijden zijn vrijwel onbekend. In verband met de doorgaans lange droge periode in de zomer, hebben de meeste banen een voorziening voor de besproeiing van de baan. De daarvoor aangelegde waterpartijen, ofwel étangs, zijn kunstig verwerkt in de lay-out en maken de banen extra interessant. Verder is er ruim gebruik gemaakt van de mooie natuur, met oude boompartijen en glooiende hellingen. En dan zijn er natuurlijk de wijngaarden rondom.

Uit de clubs hebben wij er twee geselecteerd voor het arrangement. Op zowel Lasbordes als Fiac en speelt u telkens één dag, waarbij de lunches steeds inbegrepen zijn. De derde dag maakt u zelf uw keuze uit een van de twee voorgaande banen.
Wilt u een les? Als u dit tijdig aangeeft, leggen wij uw gewenste periode vast.

Golf de Lasbordes 
Een 18 holes baan met een lengte van 6158 m, Par 72
De baan is de gehele week open. Het restaurant is (behalve op dinsdag) ’s middags open en op donderdag, vrijdag en zaterdag ook ’s avonds.
Deze club ligt binnen de gemeente Albi, aan een binnenbocht en tegen de zuidhelling van de rivier de Tarn. De breed golvende rivier, de imposante boompartijen en het kasteel van de Comte de Lasbordes beheersen het beeld. Een baan die aan de meest veeleisende speler plezier zal geven. Op de achtergrond ziet u de beroemde kathedraal Ste Cécile.
De pro van Lasbordes is begeleider van kampioensploegen. Hij geeft 2-en 3- daagse stages voor beginners en gevorderden.
De lunch, met vier gangen, wordt op het terras in de schaduw van een linde geserveerd. Vanaf dit terras hebt u een wijds uitzicht over de mooie baan met zijn eeuwenoude bomenhttp://www.golfalbi.com/

 

Golf de Fiac Een 18 holes baan met een lengte van 5810 m, Par 71
Baan en restaurant zijn 7 dagen per week geopend
De baan is uitgestrekt en vlak, met twaalf waterpartijen in een schitterende omgeving. Het is een van de mooiste en meest interessante banen van heel Zuid-Frankrijk. Op deze baan werden onlangs de Franse golfkampioenschappen gespeeld.
Fiac heeft de mogelijkheid om in een periode van 3 weken de Carte Verte te behalen. Deze Carte Verte is gelijkgesteld aan het Nederlandse Golf Vaardigheids Bewijs.
De keuken is een van de beste uit het gebied. Christoph, de kok, serveert een zeer smakelijke lunch van vier gangen. Ook voor een romantisch diner kunt u hier terecht. http://www.golfdefiac.com/

 

Golf de Mazamet – la Barouge 
Een 18 holes baan met een lengte van 5635 m, Par 70. De gehele week open.
Een privé baan die vijftig jaar geleden werd opgericht, daarmee is deze golf een van de oudste van Frankrijk. In die tijd werd er veel geld verdiend aan de lokale textiel industrie. Deze laatste is inmiddels verdwenen, maar de erfenis in de vorm van een bijzondere baan aan de voet van het Montagne Noir is nog solide aanwezig.

Golf de Florentin
Een 18 holes baan met een lengte van 6039m, Par 71
Van Maandag tot en met Woensdag is het restaurant gesloten. Er kan echter de hele week gespeeld worden.
De baan ligt aan de zuidkant van het dal van de Tarn, nabij het mooie gelijknamige dorpje en is omgeven door de wijngaarden van Gaillac en enkele boomgaarden. Een baan waar zowel beginners als gevorderden goed aan hun trekken komen.
Stephanie, Betty en Nicolas verwelkomen u aan de bar en Jean-Jacques bereidt een heerlijke lunch.

Golf de Castres – Gourjade
Een 9 holes baan met een lengte (2 x 9) van 5932 m, Par 71. De gehele week open.
De golf van het Parc de Gourjade is ontworpen rond een archeologisch waardevolle plaats. De ontwerper van de baan heeft een goede balans weten te vinden tussen de fraaie natuur en de oude geschiedenis.

Het golfarrangement van één week begint en eindigt op een zaterdag. Gedurende deze week logeert u in onze comfortabele en smaakvol ingerichte Cottage. Deze maakt deel uit van onze schitterende gerestaureerde Hoeve, waar u als alternatief een B&B arrangement kunt boeken.

Onderstaand arrangement is gebaseerd op weekbasis, logies en selfcatering. U golft drie dagen, op twee verschillende banen. De driegangen lunches, van uitstekende kwaliteit en een plezierige onderbreking van het spel, zijn inbegrepen.
Wilt u vaker spelen? Dat is geen probleem, in ons aanbod zijn ook vijf speeldagen, op drie verschillende banen, opgenomen.

Bent u met zes personen of speelt uw partner geen golf dan verzorgen wij een aangepaste oplossing.

Het arrangement:

 

Data Het hele jaar te reserveren waarbij wij de periode vanaf 2e helft september t/m 1e helft juni als aangenaam adviseren. Uw week begint en eindigt op zaterdag
Deelname Vanaf twee personen
Prijs incl. verblijf Vanaf € 905,- tot € 1.045,-  voor twee personen, afhankelijk van periode. Inbegrepen 1 week verblijf in onze “Cottage for Two” op basis van selfcatering, 3 speeldagen greenfees en lunches
Prijs excl. verblijf Vanaf € 185,- per persoon, afhankelijk van periode.
Inbegrepen 3 speeldagen, greenfees en lunches
Vervoer Route&Vervoer 
Meer informatie www.francegolf.fr/golf-dans-le-tarn.htm

 

 

Hebt u persoonlijke wensen? Laat het ons weten, wij adviseren u graag over een “verblijf op maat”.