Baskenland arrangement

Ontdekken

H
Het Beste van Baskenland

Mooi Baskenland

Altijd al eens het bijzondere Baskenland willen zien? Met dit fraaie arrangement van Boutique B&B Maison Aguerria zie je in een kleine week de hoogtepunten van deze intrigerende streek, en dat vanuit deze fraaie chambres d’hôtes!

Een totaalbeleving met vijf dagen lang uitstapjes op eigen tempo, degustaties, Frankrijk en Spanje. Wij hebben alles voor je uitgezocht, zodat je een mooie vakantie hebt zonder zorgen.

Een indruk

Zo ga je naar Saint-Jean Pied de Port, het bekende stadje op de pelgrimsroute naar Santiago de Compostella. Slenter door de oude straatjes en op de markt met lokale producten. Het Spaanse Pamplona staat op het programma. Probeer zeker de pinxtos in een van de vele bars, hapjes op stokjes en een ware lekkernij! Ook breng je een heerlijke dag door in mondaine badplaatsen als Saint-Jean de Luz, Biarritz en San Sebastian. Verder bezoek je Espelette, beroemd om zijn rode pepertjes. En je neemt een kijkje in Villa Arnage, het kleine ‘Versailles’ van Baskenland.

De Baskische keuken

Vijf dagen lang is het genieten van de Baskische keuken. Er zijn afwisselende diners inbegrepen, bij lokale restaurants en op woensdag ter plekke bij Maison Aguerria.

Maatwerk

Elk arrangement is individueel aanpasbaar aan je eigen wensen en tempo.

Informatie

Kijk voor alle details op https://www.maisonaguerria.com/NL/arrangementen/baskenland7d/, of neem contact op via Chambres d’Hôtes Wijzer.