H
Herfstfeest “C’est la fête”

Komende herfst is het weer culinair genieten bij Mmmmm Puech Malou. Dit najaar worden er weer diverse kookvakanties aangeboden. Nu met een aantrekkelijke groepskorting.

Dit najaar verdienen we allemaal een Indian Summer: een onverwachte warmtegolf die we als een cadeautje ervaren.

En als die niet komt, dan stoken we bij Maison Puech Malou de haard op en kruipen we met een (kook)boek op de bank, tenminste, voordat we lekker aan de slag gaan in de knusse keuken, waar het altijd goed toeven is.

Als de hitte niet van buiten komt, dan van binnen, met hartverwarmende gerechten, die we samen bereiden, mooi opdienen en daarna natuurlijk lekker opeten. Ook dit keer nemen we weer ruim de tijd om samen gerechten te bedenken, eindeloos over lekkere dingen te kletsen, recepten te verzinnen en uit te proberen en om heerlijk te genieten. Dus neem familie mee, nodig al je vrienden uit en ervaar weer eens hoe heerlijk het is om dit allemaal samen te delen.

De kookvakanties vinden dit najaar plaats op:

8 – 15 oktober ·22 – 29 oktober ·29 oktober – 5 november (onder voorbehoud) 

In Maison Puech Malou, in de Zuid-Franse Midi-Pyrénées.

Kookvakantie onder professionele begeleiding.

Op basis van half pension (uitgaand van een 2-persoonskamer) € 695, – p.p.

Inbegrepen: 7 x ontbijt, 7 x diner (en bereiding) alle materialen, veel handige tips en kneepjes. Exclusief: lunch, drank en drankjes.

Groepskorting: bij boekingen vanaf 6 personen betaalt u slechts € 650, – p.p.

______________

Mmmmm Puech Malou verzorgt ook kookvakanties op maat, met alle ruimte voor persoonlijke wensen. Data en prijzen op aanvraag.