Wandelen

H
Herfst wandelweek Ardèche met vervoer vanuit NL

Volledig verzorgde wandelvakantie met vervoer vanuit Nederland!

Zondag 17 t/m Zondag 24 november 
In samenwerking met Rudo Snabilie organiseren wij een heerlijke wandelvakantie. U rijdt mee in een 9-persoons busje met Rudo naar La Grange de Fabras om van daaruit met hem prachtige wandelingen te maken!

FABRAS

De Ardèche, landschappen waar je alleen maar van kunt dromen zo gevarieerd en kleurrijk!

Het departement is vernoemd naar de gelijknamige rivier en maakt deel uit van de regio Rhône Alpes. Het is een streek met veel natuurschoon, zoals de Gorges de l’Ardèche met de bekende Pont d’Arc bij Vallon Pont d’Arc. Prachtige kastanjebossen, heuvelachtig, rivieren, stroomversnellingen en grotten om te ontdekken.

Uitvalsbasis van deze vakantie: Fabras, een klein dorpje, gevormd door het land van de jonge vulkanen, in het hart van het Parc Naturel Régional des Monts d’Ardèche. De bewoners van Fabras nodigen u graag uit om haar geschiedenis en die van hen, het erfgoed, het karakter en het terroir te komen ontdekken. Een klein hoekje van de Ardèche waar het leven goed is.

Beneden ruist de rivier de Lignon, begrensd door prachtige basaltwanden. U wandelt overig geurige paden, door heerlijke bossen, in een prachtige natuur met geweldige vergezichten. Er is zoveel te ontdekken!

VERBLIJF:

U verblijft in een van onze prachtige gîtes, vol pension. Iedere ochtend een heerlijk ontbijtje, lunchpakket voor onderweg en ’s avonds lekker aanschuiven bij de tables d’hôtes.

Een week met elkaar genieten van mooie wandelingen, de omgeving, de natuur, lekker eten en gezelligheid!
Wandelingen starten ong. 9.30 uur tot 16.30 uur. En daarna? Heerlijk relaxen, eventueel een aperitief en daarna een heerlijk diner!

 

PRIJS: € 675,00 p.p. ( vervoer vanuit Houten -Utrecht-, wandelingen met gids, verblijf op basis van tweepersoonskamers (eenpersoonskamers beperkt mogelijk op aanvraag), uitgebreid ontbijt, lunchpakket en diner incl. drankjes).

Minimaal 6 en maximaal 8 personen.