Met een groep

G
Groepen

Iets te vieren, een bruiloft, of op zoek naar een locatie voor uw cursus, bijeenkomst of reünie met familie of vrienden?

Le Grand Bois biedt vele mogelijkheden op een prachtige locatie. U kunt hier samenkomen in een informele en ongedwongen sfeer waar buiten het kader denken en handelen wordt gestimuleerd.

Uniek zijn de meerdere gemeenschappelijke ruimtes zoals een salon met houtkachel in de herberg, en groot buitenterras, een gezellige lounge buitenbar op de camping met een overdekt en buitenterras.

In overleg heeft u complete herberg en het terrein van 2,5 ha voor uzelf. Op het terrein en in het bos kan groot en klein zich op vele manieren vermaken.

In de herberg is een salon van 55 m2, voor ontvangst, ontbijt, diner, ontspanning en vergadering.
De salon kan ingericht worden naar keuze. Ontvangst voor 45 dinergasten of 80 personen in theateropstelling.

Er zijn 15 slaapplaatsen verdeeld over 6 slaapkamers, 4 toiletten, 6 douches.

Het gehele jaar bieden wij u de mogelijkheid om de lokatie voordelig te huren.
Het hele jaar door kunt ook bij ons overnachten. Afhankelijk van het seizoen kunnen wij tot 90 personen herbergen.

Op het terrein bevinden zich een bos met kampeerplaatsen en een groot grasveld, evenals een zwembad met kinderbadje (in de zomer) en een bar / restaurant.
Bij de bar behoren zowel een openluchtterras 200 m2, als een binnenruimte 60 m2 er is plaats voor 60 dinergasten en 100 personen in theateropstelling.

Van mei t/m september groepsverblijf in de 10 safaritenten en 2 tunneltenten; 72 slaapplaatsen, 12 keukentjes, ruim sanitairgebouw met douches, toiletten.

Totaal hebben wij 90 slaapplaatsen beschikbaar en daarnaast is er de mogelijkheid om te overnachten in een zelf meegebracht kampeermiddel op de 28 vrije kampeerplaatsen op de camping.

In combinatie /samenwerking met onze directe buren is er beschikking over nog eens 30 slaapplaatsen.

Een verjaardag, huwelijk, een personeelsfeest of zakelijk evenement. Wij bieden onze ervaring aan om samen met u uw ideeën uit te werken. Wij kunnen ook zorgen voor de culinaire invulling of dit nu een (uitgeserveerd) diner, een receptie, een high tea of een feest is. Wij werken met verse ingrediënten, toewijding en enthousiasme en bereiden graag mooie gerechten voor u en uw gasten.
U kunt er ook voor kiezen uw maaltijden en of snacks met uw familie, vrienden of collega’s zelf klaar te maken in de keukentjes bij de safaritenten.

Informeer naar de voordelige groepstarieven.

In het kort
– 2 zalen voor resp. 45 of 60 dinergasten
– 2 zalen voor resp. 80 of 100 gasten in theateropstelling
– 2 ruime terrassen voor totaal 200 gasten
– 90 bedden, 28 kampeerplekken (170 personen) uit te breiden met 22 slaapplaatsen bij de buren
– 50 parkeerplaatsen voor auto’s

Vraag een vrijblijvende offerte aan.