A
Arrangement Nederlandse Toerfiets Unie!

Auberge de la ChaloireWij zijn gek op fietsen en alles wat met deze sportieve activiteit verband houdt!

We zijn zelf enthousiaste fietsers en kunnen u dus van alle markten bedienen: fietshuur (wij hebben een breed assortiment van uitstekend onderhouden en merendeels splinternieuwe fietsen variërend van mountainbikes tot super race fietsen en zelfs twee elektrisch ondersteunde all-terrain bikes), hulp bij Auberge de la Chaloire | fietsenplanning van uw routes, verstrekking van route kaarten, GPS-service, een goed uitgeruste fietskelder voor het veilig stallen van uw “karretje”, gratis schoonmaak- en reparatiefaciliteiten, aangepaste menu’s en een super goed fietsersontbijt etc. etc.

De Morvan is een nog te onbekend maar geweldig mooi fietsgebied dat de afgelopen jaren enorm ontwikkeld is. Iedere fietser, van welk niveau dan ook, komt hier volledig tot zijn trekken.

Voor leden van de Nederlandse Toerfiets Unie, klanten van CC 53-11 en BikeSuperior, en leden van BeatCycling hebben we speciale aanbiedingen bij een half pension verblijf van minimaal 5 dagen. Informeer naar de mogelijkheden en tarieven van onze fietsersarrangementen. Tarieven vanaf 70 € per persoon bij verblijf op een twee persoonskamer.