V
Voor-en napret arrangement – € 177,50 per 2 personen

Je kent dat wel: eindelijk klaar met werken en dan moe, en hals over kop, op vakantie. Niet echt verstandig…. Daarom bieden wij je een voor- en napret-arrangement aan.

Dat ziet er als volgt uit: op je eerste vakantiedag vertrek je op je gemak richting Noord-Frankrijk (vanaf Utrecht zo’n vier uur rijden). Je wordt in de namiddag ontvangen met een drankje van het huis.
Alle bagage kan in de auto blijven (behalve je tandenborstel…. ) want je verblijft in een compleet ingerichte kamer met eigen sanitair.

’s Avonds schuif je gezellig aan bij onze table d’hôtes. De volgende dag (lekker uitslapen! ) staat er in de ochtend een uitgebreid ontbijt voor je klaar, ’s middags een karafje wijn en ‘s avonds weer een lekker diner.

Op de laatste dag, na een stevig ontbijt, vertrek je richting je vakantieadres. Mét een lunchpakket voor onderweg. Je gaat dan volledig onthaast aan een heerlijke vakantie beginnen!

Van dit arrangement kun je natuurlijk ook op de terugweg gebruik maken zodat je uitgerust en ontspannen weer thuiskomt. Of als je op rondreis bent….

Het arrangement kost voor twee personen (en eventueel twee honden) slechts € 197,50 in juli en augustus en € 177,50 in de overige maanden.

Het arrangement bestaat uit twee overnachtingen een ruime kamer met eigen sanitair, twee keer een driegangen diner (excl. drankjes), twee keer ontbijt, een karaf wijn en twee lunchpakketten.