E
Een week met een 2CV!

Bestaat er mooiere manier om van het Franse land te genieten dan er doorheen te rijden in een 2CV ?

Met het dak open, de geuren van de omgeving opsnuivend, het geronk van de motor op de achtergrond, over de slingerweggetjes van de Auvergne toeren.

Wij willen er graag aan meewerken dat u deze nostalgische ervaring kunt beleven.

De Eend is voor velen onder ons “de eerste auto” geweest. Bij sommigen is dit als een virus onder de leden blijven zitten, zo ook bij ons.
Wij hebben in de afgelopen jaren twee Eenden geheel gerestaureerd. Wij rijden met heel veel plezier, zeker nu wij in Frankrijk wonen, nog dagelijks in de Eend, of zoals de Fransen zeggen le Deuche.

Deze goed onderhouden Eenden vormen het middelpunt van het arrangement dat wij voor u hebben samen gesteld. Overdag genieten van het fraaie landschap en de historische bezienswaardigheden, ’s avonds genieten van al het andere dat het Franse goede leven te bieden heeft.

De 2CV-week is voor u volledig verzorgd. ’s Morgens een heerlijk ontbijt. Vervolgens op pad met de Eend, een routekaart en een lunchpakket.
Als u terug bent op Le Tournesol kunt een met een drankje nagenieten in de tuin. Daarna kunt u culinair genieten van een driegangen maaltijd.

Aankomst: zaterdag 7 x overnachting
Vertrek: zaterdag 7 x ontbijt
7 x lunchpakket
7 x driegangen diner
Verblijf op tweepersoonskamer 6x 2CV

Prijs 2CV week € 495,- p.p. Tarieven single op aanvraag.