Bourgogne Champagne vakantie

Ontdekken

C
Champagne-Bourgogne reis

Voor de echte levensgenieter!

Deze prachtige 7-daagse Champagne-Bourgogne reis is op en top genieten. Je logeert op twee fijne adressen, één in de Bourgogne en één in de Champagnestreek. Oftewel: een combinatie van heerlijk eten en bourgognes en champagnes proeven in een prachtige omgeving met een rijke cultuur en geschiedenis…

En dat is precies wat wij met dit gezamenlijke aanbod voor ogen hebben. Een reis voor de echte levensgenieter waarin je kennismaakt met beide landstreken.

 

Manoir Bonpassage, Thury

In het prachtige landhuis Manoir Bonpassage wacht je het warme welkom van Annemiek en Ruud. Het kleine charme hotel in de Bourgogne beschikt over acht tweepersoonskamers en een klein restaurant waar Ruud de scepter zwaait, of toepasselijker het koksmes.
Hij laat je kennis maken met typisch Franse gerechten terwijl Annemiek ervoor zorgt dat het je aan niets ontbreekt. Van het ontbijtbuffet, een drankje op het terras tot een heerlijk driegangen diner.

Op het programma staat onder meer de prestigieuze route des grands crus, met een bezoek aan één of meerdere caves voor een degustatie.

 

Je reisdag wordt een heerlijke vakantiedag!

Er zijn verschillende manieren om de ongeveer 150 km van Thury naar Cunfin te overbruggen. Zo kan je kiezen voor de ‘oostelijke’ route. Dan heb je bijvoorbeeld de mogelijkheid om de prachtige stad Dijon te bezoeken. Neem je liever de ‘westelijke’ route, dan kan je onder andere een bezoek brengen aan Flavigny sur Ozerain, een van de mooiste dorpen van Frankrijk, met zijn benedictijner Abdij Saint Pierre en het anijsfabriekje.

 

Sainte Anne, Cunfin

Chambres d’hôtes Sainte Anne, in het uiterste puntje van de Champagne, is een B&B zoals door de fransen bedacht. Kleinschalig en authentiek met een huiselijke sfeer. Carol en Gérard geven je een waar ‘thuisgevoel’.

Je logeert in een prachtige tweepersoonskamer met eigen sanitair. ‘s Ochtends is er een lekker ontbijt en ’s avonds schuif je aan de grote familietafel aan, waar gezamenlijk genoten wordt van de door Carol en Gérard bereide table d’hôtes.

Op één van je vakantiedagen neemt Gérard je mee naar een champagnehuis voor een Nederlandstalige rondleiding met degustatie. Daarnaast kan je bij hen terecht voor tips over de invulling van je dagprogramma.

 

Wat is bij de prijs inbegrepen?

• 3 x overnachting in Manoir Bonpassage op basis van een tweepersoonskamer
• 3 x overnachting in Sainte Anne op basis van een tweepersoonskamer
• 6 x ontbijt
• 3 x driegangenmenu en 3x table d’hôtes
• 1 x Nederlandstalige rondleiding champagnehuis
• Toeristenbelasting

 

Wat kost het?

Afhankelijk van de keuze van je kamers, bedraagt de totaalprijs van deze reis tussen de € 389,- en € 426,- per persoon op basis van een tweepersoonskamer.

 

Reserveren

Wil je deze 7-daagse reis reserveren, neem dan contact op met Carol & Gérard of met Ruud & Annemiek.