Chambres d'Hôtes en GitesChambres d'Hôtes en Gites
Registreren Wachtwoord vergeten?

Accommodatie

Domaine Les Quatre Toîts Gite

Tarn-et-Garonne | Occitanie | Caylus

Uw gegevens & bevestigen


AccommodatiegegevensEr zijn geen toeslagen voor deze accommodatieUw reservering

Omschrijving Prijs
Subtotaal accommodatie(s)
TotaalprijsPersoonsgegevens

Vragen en of opmerkingen


Ik ben akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy statementJe aanvraag is volledig vrijblijvend


Authentiek huis op heerlijk landgoed.

Een Zuid-Franse boerderij omringd door de heuvels, bossen en rivieren van de Tarn-et-Garonne en de Aveyron, waar je eindeloos kunt genieten.

Luieren en lezen op je privé-terras, afkoelen in één van de twee zwembaden (apart kinderzwembad) en genieten van de maaltijden op het terras van de zomerkeuken!Faciliteiten

Zwembad

Table d'hotes

Internet / WiFi

Kindvriendelijk

  Recente beoordelingen (0 Beoordelingen)

    Er zijn op dit moment geen beoordelingen

Accommodatie & Reserveren

Hier komt het boekingsformulier vanuit VCA

Arrangementen, workshops en bijzonderhedenTable d’hôtes, gast aan onze tafel.

Driemaal per week kookt Florence, onze Franse vriendin, voor alle gasten; op zaterdag, op dinsdag en op donderdag. Alle gasten zijn welkom om aan te schuiven. Florence kookt voornamelijk regionale gerechten en werkt zo ...

Lees meer

Kinderen

Wij doen niet aan animatie. De ervaring leert dat de kinderen hun fantasie de vrije loop laten en zich prima vermaken op het ‘spannende’ terrein met paadjes, bosschages en de speelweide met zwembad en klimhuisje. Onze hond Appie vi ...

Lees meer

Wandelen en fietsen in de Tarn-et-Garonne

De beste manier om een land te verkennen is lopend of per fiets. Ontdek dit prachtige platteland met kronkelige paden waar je lokale mensen ontmoet, cultureel erfgoed ziet en de pure natuur er rust ervaart van Frankrij ...

Lees meer

Kanoën in de Tarn-et-Garonne

Een geweldige kanotocht kunt u maken op de rivier de Aveyron. Met de hoog boven u uittorende rotswanden is dit een spectaculaire tocht van een paar uur. De meestal rustige rivier maakt dat kanoën in d ...

Lees meer

Over de eigenaren van Domaine Les Quatre Toîts

Domaine Les Quatre Toits wordt gerund door de Nederlandse eigenaar Johanna van Deudekom: "Relaxed en welcoming."

Wat maakt Domaine Les Quatre Toits uniek?
De ligging en privacy.

Overweegt u om een hapje mee te eten in Domaine Les Quatre Toits?
De specialiteiten van de kok zijn: regionaal Franse gerechten met ingrediënten van het seizoen.

Dineren kunt u al vanaf € 24,50 per persoon.

Bij Domaine Les Quatre Toits kan rekening gehouden worden met onderstaande dieetwensen:
- Vegetarische keuken
- Notenallergie

U kunt door Johanna van Deudekom worden verwelkomd in de volgende talen:
- Nederlands
- Frans
- Engels
- Duits
- SpaansAanbiedingen

0/5.0

Beoordelingen van gasten (0 Beoordelingen)

St. Antonin Noble Val
Saint Antonin Noble Val vormde het zeer pittoreske decor voor de Engelse film: Charlotte Gray. In 2014 werd een tweede film gemaakt in St. Antonin: A hundred foot journey met o.a. Helen Mirren in de hoofdrol. St. Antonin.
Een adembenemend middeleeuws stadje gelegen aan de Aveyron. Het is gebouwd in de 12e eeuw en heeft het eerste en heeft het oudste raadhuis van Frankrijk.

Er bevinden zich vele leuke winkeltjes, van patisserie tot zeepjes, kunst en antiek. Ook mag u de drukbezochte en zeer gezellige zondagochtendmarkt niet missen. Ideaal voor het verzamelen van cadeautjes voor familie en vrienden thuis; en voor uzelf natuurlijk

Cordes sur Ciel
De naam betekent ‘koord naar de hemel’, naar de manier waarop het stadje om de berg heen gebouwd is.
Tijdens de zomermaanden rijdt er een treintje naar de top vanwaar u een adembenemend uitzicht heeft en heerlijk kunt lunchen.
In de zomer wordt ook een middeleeuws festival “feest van de grote Valkenier ” georganiseerd (maar 2 dagen!). Het thema wijzigt zich elk jaar. Twee dagen lang volgen de animaties elkaar op: groot defilé, muziek en vertellingen, steltlopers en goochelaars, een concert en een middeleeuws bal, dieren om te bekijken, middeleeuwse taverne enz. ambachtenmarkt. Een uitstapje voor het gehele gezin.

Markt is er op zaterdag ochtend.

Ville Franche de Rouergue
Ville Franche is een “bastide”, gekenmerkt door een patroon van rechte kleine straatjes, dat de huizenblokken verdeelt in carrés.
Op het Place Notre Dame, een plein met arcades, is op de donderdagmorgen markt. Op deze markt komen allerlei handelaren, het is een grote regionale markt. Maar bijzonder is het deel van de markt op het Place Notre Dame, daar bieden de kleine producenten hun zelfgekweekte waren aan. Daar komen aanbieders met één kistje groenten uit eigen tuin, of met een paar kippen van het eigen erf.

Albi
Iets verder weg, maar zeer de moeite waard, ligt Albi. Een schitterende, ‘roze’ stad, die gedomineerd wordt door een van Frankrijk grootste kathedralen. De stad dateert uit de dertiende eeuw en kent vele bezienswaardigheden, zoals het geboortehuis en het museum van Toulouse Lautrec, de beroemde schilder.

Caylus
Vakwerkhuizen, een zéér hoge klokkentoren, de ruïne van een hooggelegen burcht en vooral een uitzonderlijk Christusbeeld in de historische kerk aan de hand van de beroemde beelhouwer Zadkine.
Een sfeervol dorpje waar de tijd heeft stil gestaan. Enkele leuke terrasjes aan het dorpsplein. Ook de markt op dinsdag is heel gezellig. Dan leeft het dorp. Mooi uitgezette wandelingen te maken in de prachtige omgeving.

Najac
Najac is een middeleeuws dorp, dat behoort tot de groep de mooiste dorpen van Frankrijk.
Door haar ligging is Najac een onneembare vesting geweest. Het wordt omgeven aan drie kanten door de rivier de l’Aveyron. De enige toegang was via het kasteel.
Oorspronkelijk was het een Castelnau (nieuw kasteel), maar om het stadje beter te kunnen beschermen, werd het door Alphonse de Poitiers in 1253 vergroot tot een bastide.
Het vestingkasteel dateert uit de 12e en 13e eeuw. De vierkante toren is gebouwd door Bertrand de St. Gilles (de zoon van Raymond IV). Deze is 200 meter hoog en in goede staat. De schietgaten zijn, met een breedte van 6.80 m uniek in de wereld.
Het grootste gedeelte van het 12e eeuwse kasteel is nu een ruïne, maar fantastisch om te bezoeken. Vanuit de toren heeft u een schitterend uitzicht over de Gorges en de prachtige groene omgeving.

Het stadje zelf bevindt zich tussen het kasteel ten oosten en de kerk ten westen.
De prachtige vakwerkhuizen met galerijen worden door zandstenen en eeuwenoude balken gestut. De daken werden met leisteen bedekt. Ook zijn er 14e eeuwse fonteinen, restaurantjes, winkeltjes, en kunt u rustig slenteren door de smalle straatjes.

Jaarlijks worden er vele markten en brocante georganiseerd.

Klimparcours voor kinderen vanaf 3 jaar in Najac
Wil je echt je grenzen verleggen, ga dan eens klimmen bij Aagac te Najac.
Na een korte instructie ga je de bomen in, steeds wat hoger. Er zijn verschillende niveaus, letterlijk en figuurlijk. Dus iedereen kan zelf binnen zijn of haar mogelijkheden presteren.
Als je avontuurlijk bent ingesteld, is dit echt iets voor jou en/of je kinderen.

Uw gemiddelde Beoordeling

Reserverings Nummer

Pin Code

Titel van uw beoordeling

Uw beoordeling

Wat voor Vakantie was dit?

  • Zakelijk
  • Koppels
  • Familie
  • Vrienden
  • Alleen