Chambres d'Hôtes en GitesChambres d'Hôtes en Gites
Registreren Wachtwoord vergeten?

Accommodatie

Bergeveaux Chambres d' Hôtes

Puy de Dôme | Auvergne-Rhône-Alpes | Bertignat

Uw gegevens & bevestigen


Accommodatiegegevens


Uw reservering

Omschrijving Prijs
Subtotaal accommodatie(s)
TotaalprijsPersoonsgegevens

Vragen en of opmerkingen


Ik ben akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy statementJe aanvraag is volledig vrijblijvend


Deze ‘ancienne ferme en pierre’ uit 1920 ligt in het zuiden van “het groene hart” van Frankrijk, op een flank tegenover de spectaculaire Col du Béal, in het gehucht Le Perrier in Bertignat.

Van het ontbijt en andere maaltijden kan u genieten in ons kleine doch knus en gezellig aanpalend restaurantje dat werd ondergebracht in de voormalige hooischuur met zijn nog originele stenen muren en balkenstructuur. Bij goed weer is er uiteraard het aanpalend terras met uitzonderlijk uitzicht.

In onze tuin kan u genieten van een verwarmd buitenzwembad met zonneterras en een jacuzzi, beiden met een uitzonderlijk uitzicht op het ons omringende gebergte.

Er is een jacuzzi waarin u het gehele jaar door kan genieten bij een watertemperatuur van 37° en ( ’s avonds ) zoekend naar een vallende ster of wegdromend bij het mooie geluid van de stilte en de rust.

Om uw verblijf nog aangenamer te maken beschikken wij over recreatieve buitenruimten voor zowel volwassenen als kinderen met een speeltuin, petanque-baan, onze befaamde hangzetels, voetbaltafel, enz … en tot slot onze “mini-ferme” met onze kippen, eenden, geiten, paarden en niet te vergeten onze ezel Nestor, intussen door onze gasten uitgeroepen tot de mascotte van Bergeveaux.Faciliteiten

Zwembad

Huisdieren welkom

Table d'hotes

  Recente beoordelingen (0 Beoordelingen)

    Er zijn op dit moment geen beoordelingen

Accommodatie & Reserveren

Hier komt het boekingsformulier vanuit VCA

Arrangementen, workshops en bijzonderhedenDineren

Er is een restaurantje, ondergebracht in de voormalige hooischuur, klein, knus én gezellig doch zeker authentiek door het behoud van de oorspronkelijke muren en de balkenstructuur. Hier worden zowel h ...

Lees meer

Viervoeters toegelaten!

In onze chalets zijn huisdieren toegelaten, voor hen in het bijzonder werd uw terras voorzien van een houten en afgesloten omheining, een pvc-mand (zijn of haar vertrouwde dekentje of kussen dient u zelf mee te brengen) en een drink- ...

Lees meer

Over de eigenaren van BergeveauxAanbiedingen

0/5.0

Beoordelingen van gasten (0 Beoordelingen)

Bergeveaux is gelegen in Le Perrier, één van de 42 gehuchtjes binnen de gemeente Bertignat die +/- 400 inwoners telt en die gelegen is langsheen de D906 tussen de steden Ambert ( 6 km ) en Thiers ( 40 km ) in de Puy de Dôme, één van de 4 departementen binnen de Auvergne, het groene hart van Frankrijk.

Bergeveaux ligt op net geen 600 m hoogte in “Livradois Forez”, dat samen met “Haut Livradois” een groots heuvelachtig natuurpark vormt.

Vanuit Bergeveaux kan u in Ambert voor alles terecht : de wekelijkse markt op donderdag, winkelen, leuke terrasjes, een groot zwem- en vismeer met in de zomermaanden rondom tal van activiteiten voor kinderen, voor dagelijkse boodschappen kan u er terecht bij Inter Marché, Carrefour, Aldi, enz… In geval van nood kan u zelfs terecht in het stedelijk ziekenhuis van Ambert.

Vanuit Bergeveaux heeft u een zicht op de groene vallei met de rivier La Dore, gekend om zijn wilde zalmforel, de Col du Béal, Col de Chansère en Col des Sypière.

Vanuit Bergeveaux heeft u tal van mogelijkheden wat betreft activiteiten, uitstappen, enz …. Hierbij een greep uit het aanbod:
– Eindeloos wandelplezier via wandelfiches en uitstekend bewegwijzerde wandelroutes in volle natuur
– Eindeloos fietsplezier, zowel op de weg ( Col du Béal, Col du Sypière, enz ….) als in de vrije natuur ( alle info via VTT Ambert )
– Bezoek aan de steden Ambert, Thiers, Vichy, Puy en Velay, Clermont Ferrand, enz …
– Met het treintje naar de top van de Puy de Dôme en daar een bezoek aan “de tempel van Mercurius”, uitzicht over het vulkanengebied, uitgestippelde wandelingen, delta-vliegen, enz …
– Kastelenroute en de “Route des fromages”
– Zwemmeertjes te Ambert en Arlanc ( honden toegelaten )
– Vulcania
– Attractie- en dierenparken
– De grotten van Volcan
– Buitensporten (al dan niet onder begeleiding) zoals delta-vliegen, quad-rijden, vliegvissen, paard- en ponyrijden, enz …
– Tal van musea …Papiermuseum (Ambert), Energiemuseum (Ambert), Messenmuseum (Thiers), enz ….

Uw gemiddelde Beoordeling

Reserverings Nummer

Pin Code

Titel van uw beoordeling

Uw beoordeling

Wat voor Vakantie was dit?

  • Zakelijk
  • Koppels
  • Familie
  • Vrienden
  • Alleen