Chambres d'Hôtes en GitesChambres d'Hôtes en Gites
Registreren Wachtwoord vergeten?

Accommodatie

Maison Olleris Chambres d' Hôtes

Occitanie | Gers | Couloumé - Mondébat

Uw gegevens & bevestigen


Accommodatiegegevens


Uw reservering

Omschrijving Prijs
Subtotaal accommodatie(s)
TotaalprijsPersoonsgegevens

Vragen en of opmerkingen


Ik ben akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy statementJe aanvraag is volledig vrijblijvend


Onthaasten in de groene long van Frankrijk ? In de Gers kan je zalig nietsdoen en naar de stilte luisteren, le Pays de Cocagne voor de Fransen oftewel “Luilekkerland”.

Maison Olleris ontvangt iedereen die zich wenst te ontspannen in een smaakvol gerestaureerde boerderij en biedt een plek waar je kan genieten van de natuurpracht, gastronomische streekproducten en een gemoedelijke babbel onder mekaar.

Het huis staat in een grote omheinde tuin, waar je apart of samen kan zitten op de vele terrassen met adembenemende uitzichten over velden en akkers.

Maison Olleris ligt op 5 km van het dorpje Plaisance, in de heuvels van Mondébat en op 18 km van het levendig Jazz-stadje Marciac.

Ben je sportief dan kan je bij ons de zachte recreatie beoefenen : een spelletje jeu de boules, badminton, tafeltennis of een tochtje met elektrische fietsen in de heuvels van de Gers. Wandel- & fietskaarten en toeristische folders zijn beschikbaar.

Vlakbij het overdekt terras vind je het verwarmd zwembad van 5 op 12 meter, opdat je ook in het voor- en najaar reeds baantjes kan trekken.

We beschikken over een aparte schaduwrijke parking met een afgesloten fietsen- en motorstalling.Faciliteiten

Diner mogelijk op afspraak

Eigen sanitair

Groepsaccommodatie / meerdere gezinnen

Handdoeken aanwezig

Inclusief beddengoed

Inclusief handdoeken

Internet / WiFi

Kindvriendelijk

Lunchen mogelijk

Nederlands contactpersoon

Ontbijt inbegrepen

Open haard

Schoonmaakkosten inclusief

Table d'hotes

Terras of Tuin

Verwarmd zwembad

  Recente beoordelingen (0 Beoordelingen)

    Er zijn op dit moment geen beoordelingen

Accommodatie & Reserveren

Hier komt het boekingsformulier vanuit VCA

Arrangementen, workshops en bijzonderhedenNieuwjaars arrangement

Eens de herfstbladeren vallen, de eerste houtvuren branden en de zon vroeger gaat slapen, beginnen we te denken wat we met Kerst & Nieuw zullen doen. Maison Olleris biedt voor het Eindejaar een arrangement aan waar ...

Lees meer

FAMILIEFEESTEN, HUWELIJKSVERJAARDAGEN, SEMINARIES IN MAISON OLLERIS

Het groot salon van 130 M² en het domein met tuin en zwembad zijn beschikbaar in het laag seizoen voor kleine familie- of jubileumweekendjes en ook voor seminars van uw bedrijf, al dan niet in combinatie met ...

Lees meer

Over de eigenaren van Maison Olleris

Maison Olleris - Maison Olleris ontvangt iedereen die zich wenst te ontspannen en biedt een plek waar je kan genieten van de natuurpracht, gastronomische streekproducten en een gemoedelijke babbel onder mekaar. Maison Olleris wordt gerund door de Belgische eigenaars Kaat & Henk: "Wij zijn een Belgisch koppel met Westvlaamse roots, vijftigers en met veel zin om gasten van allerlei nationaliteiten te ontvangen en gedurende enkele dagen samen te leven in het Zuidwesten van Frankrijk. Wat maakt Maison Olleris uniek? Het Zuidwesten van Frankrijk geniet al vele jaren onze voorkeur: de mensen zijn er “à l’aise”, gemoedelijk, geen platgetreden toeristische paden en de gastronomie is om duimen en vingers bij af te likken! In een notendop: we willen onze gasten een aangename en zorgeloze vakantie aanbieden waarbij de gastvrijheid, het genieten van de natuurpracht en de lekkere keuken voorop staan!" Overweegt u om een hapje mee te eten in Maison Olleris? De specialiteiten van de kok zijn om met eenvoudige ingrediënten smaakbommen te creëren. Vervolgens gebruiken we nagenoeg uitsluitend seizoensgebonden streekproducten in de table d'hôtes. Het cacaoboontje in ons logo en “Chambres et Chocolats” verwijzen naar chocolatier Kaat en naar de Belgische chocolade die voor de gasten nooit veraf zal zijn. U kunt door Kaat & Henk worden verwelkomd in de volgende talen: Nederlands, Frans, Engels, Duits en Spaans.Aanbiedingen

0/5.0

Beoordelingen van gasten (0 Beoordelingen)

Uw gemiddelde Beoordeling

Reserverings Nummer

Pin Code

Titel van uw beoordeling

Uw beoordeling

Wat voor Vakantie was dit?

  • Zakelijk
  • Koppels
  • Familie
  • Vrienden
  • Alleen