Chambres d'Hôtes en GitesChambres d'Hôtes en Gites
Registreren Wachtwoord vergeten?

Accommodatie

Idunn Chambres d' Hôtes

Manche | Normandie | Amfreville

Uw gegevens & bevestigen


AccommodatiegegevensEr zijn geen toeslagen voor deze accommodatieUw reservering

Omschrijving Prijs
Subtotaal accommodatie(s)
TotaalprijsPersoonsgegevens

Vragen en of opmerkingen


Ik ben akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy statementJe aanvraag is volledig vrijblijvend


In Idunn kan je de drukte even achter je laten en genieten van de rust en de stilte.

Ons huis staat in een mooie tuin met een ciderboomgaard en een weelderige groentenhof.

Wij wonen in het groen op enkele kilometers van St. Mère-Eglise in het centrum van het prachtige natuurgebied “Parc des Marais du Cotentin et du Bessin”. Pittoreske dorpen, uitgestrekte weiden en moerassen worden afgewisseld met een typisch landschap van hagen en bermen, hier de bocage genoemd.

De zee is nooit ver weg. Je kan hier heerlijk kuieren op de uitgestrekte stranden en in de talrijke kleine vissershaventjes rondom waar je oesters en andere lekkere zeevruchten kan smullen.

Kris en Anne verwennen je ’s morgens aan de ontbijttafel met verse eitjes, zelfgebakken brood, croissants en zelfgemaakte confituur. Bij mooi weer kan het ochtendmaal op ons terras worden opgediend.Faciliteiten

Diner mogelijk op afspraak

Eigen sanitair

Geschikt voor mindervaliden

Handdoeken aanwezig

Inclusief beddengoed

Inclusief handdoeken

Internet / WiFi

Kampeerplaatsen

Kindvriendelijk

Lunchpakket is mogelijk

Nederlands contactpersoon

Ontbijt inbegrepen

Schoonmaakkosten inclusief

Table d'hotes

Terras of Tuin

  Recente beoordelingen (5 Beoordelingen)

     "Je bent hier in puur Normandië, in de natuur te midden van een bio tuin. Hier word je zen, verlaat je de stedelijke mentaliteit en ga je terug naar de basics, naar verbondenheid, eerlijkheid, twee voeten op de grond. Lekker ontbijt en vooral perfecte uitleg om de streek te bezoeken."

     "Zeer rustig gelegen in de natuur."

     "Je komt er helemaal tot rust door de stilte en het groen. De gastheer en gastvrouw zijn heel begaan met de gasten en geven heel goeie tips voor uitstappen. De privacy van de gasten wordt enorm goed gerespecteerd. Prijs - kwaliteit is prima! 's Morgens word je verwend met zelfgebakken brood, eitjes van de eigen kippen en confituur van vruchten uit eigen tuin. Het is een heel authentieke plek!"

     "Wat ons het meeste trof is de vriendelijkheid, de behulpzaamheid, de gastvrijheid en de aangename sfeer, kortom een plek om tot rust te komen in de prachtige bio-tuin. Met de informatie om de omgeving te bezoeken hebben we vele mooie plekjes kunnen ontdekken!"

     "Heel vriendelijke mensen Houden rekening met allergieën. lekker eten Geven nuttige tips op persoonlijke interesse."

Accommodatie & Reserveren

Hier komt het boekingsformulier vanuit VCA

Arrangementen, workshops en bijzonderhedenPermacultuur in Normandië

Ons permacultuurproject is een grote tuin van 1,8 hectare, waar we eenjarige en doorlevende groenten en kruiden kweken en combineren. Wij zijn zelfvoorzienend voor onze groenten.Onze kruiden staan in d ...

Lees meer

Over de eigenaren van Idunn

 

Idunn wordt gerund door de Belgische eigenaren Kris Matthijs & Anne Vyncke: "Kris heeft zich omgeschoold tot meubelmaker en runt een atelier. Anne kweekt op biologische wijze kruiden en groenten en geeft vormingen rond permacultuur."

Wij vinden het belangrijk om de gasten rust te geven in een stille omgeving. Wij kennen de streek zelf heel goed en geven na het ontbijt graag info over wat je tijdens jullie vakantie kan beleven.

Bij Idunn kan rekening gehouden worden met onderstaande dieetwensen: - Vegetarische keuken - Veganistische keuken - Glutenallergie - Notenallergie

U kunt door Kris Matthijs & Anne Vyncke worden verwelkomd in de volgende talen: - Nederlands - Frans - Engels - DuitsAanbiedingen

4.8/5.0

Beoordelingen van gasten (6 Beoordelingen)

Johan en Sigrd

07-01-19

Alles wat we zochten.

5.00/5.0

Heel vriendelijke mensen Houden rekening met allergieën. lekker eten Geven nuttige tips op persoonlijke interesse.

Ron en Julie

07-07-17

Wil je tot rust komen, is dit een ideale plek... .

4.50/5.0

Wat ons het meeste trof is de vriendelijkheid, de behulpzaamheid, de gastvrijheid en de aangename sfeer, kortom een plek om tot rust te komen in de prachtige bio-tuin. Met de informatie om de omgeving te bezoeken hebben we vele mooie plekjes kunnen ontdekken!

Henk

02-07-15

Rustig en landelijk. Zeer gastvrij.

4.70/5.0

Rustig en landelijk gelegen. Heel betrokken en gastvrije mensen.

Bernard

02-08-14

Uitstekende ervaring!

4.80/5.0

Je bent hier in puur Normandië, in de natuur te midden van een bio tuin. Hier word je zen, verlaat je de stedelijke mentaliteit en ga je terug naar de basics, naar verbondenheid, eerlijkheid, twee voeten op de grond. Lekker ontbijt en vooral perfecte uitleg om de streek te bezoeken.

Op de Beeck Ilse

02-08-13

Rustgevend, gastvrij, mooi.

5.00/5.0

Je komt er helemaal tot rust door de stilte en het groen. De gastheer en gastvrouw zijn heel begaan met de gasten en geven heel goeie tips voor uitstappen. De privacy van de gasten wordt enorm goed gerespecteerd. Prijs - kwaliteit is prima! 's Morgens word je verwend met zelfgebakken brood, eitjes van de eigen kippen en confituur van vruchten uit eigen tuin. Het is een heel authentieke plek!

Verriest Jean-Pierre

02-07-13

Rustig gelegen vakantie B&B

4.70/5.0

Zeer rustig gelegen in de natuur.

Wij wonen in het groen op enkele kilometers van Sainte-Mère-Eglise in het centrum van het prachtige natuurgebied “Le Parc des Marais du Cotentin et du Bessin”.

Je kan hier naar hartenlust wandelen en fietsen. Pittoreske dorpen, uitgestrekte weiden en moerassen worden afgewisseld met een typisch landschap van hagen en bermen, hier bocage genoemd.

De zee is nooit ver weg. Je kan hier heerlijk kuieren op de uitgestrekte stranden en in de talrijke kleine vissershaventjes rondom waar je van oesters en andere lekkere zeevruchten kan smullen.

De landing van Normandië (WO II) gebeurde hier vlakbij (invasiestranden). Talrijke musea en gedenkplaatsen getuigen hiervan.

Een bezoek aan de Mont Saint-Michel en de Kanaaleilanden (Jersey, Guernsey) behoort ook tot de mogelijkheden. Wij geven je graag info over het grote aanbod aan bezoekmogelijkheden in de streek waar wijzelf ook telkens opnieuw van genieten.

Uw gemiddelde Beoordeling

Reserverings Nummer

Pin Code

Titel van uw beoordeling

Uw beoordeling

Wat voor Vakantie was dit?

  • Zakelijk
  • Koppels
  • Familie
  • Vrienden
  • Alleen