Chambres d'Hôtes en GitesChambres d'Hôtes en Gites
Registreren Wachtwoord vergeten?

Accommodatie

La Faye Chambres d' Hôtes

Auvergne-Rhône-Alpes | Puy de Dôme | Vertolaye

Uw gegevens & bevestigen


Accommodatiegegevens


Uw reservering

Omschrijving Prijs
Subtotaal accommodatie(s)
TotaalprijsPersoonsgegevens

Vragen en of opmerkingen


Ik ben akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy statementJe aanvraag is volledig vrijblijvend


In een groene oase in het natuurpark Livradois-Forez, het Toscane van de Auvergne, biedt La Faye, een vroegere kleine hoeve daterend uit de 18e eeuw, een reeks van activiteiten en een verblijf puur natuur. De locatie is een ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan La Chaise Dieu, Le Puy en Velay, de vallei van de papiermolens en Richard de Bas, het kasteel van Ravel, Le Puy de Dôme en het park van de Vulkanen.

Alles is aanwezig om ontspannend te genieten. Wandelingen zijn ter beschikking en we helpen met het vinden van de voor u meest geschikte uitstappen en zorgen voor de toeristische informatie.

We trachten zo ecologisch mogelijk te leven en onze impact op deze planeet te beperken. In de mate van het mogelijke sorteren we, we gebruiken biologisch afbreekbare producten, kiezen voor duurzame materialen en methoden voor inrichting & decoratie.
We werken maximaal biologisch, we koken op basis van een gezonde natuurvoeding. We werken zo vers mogelijk en gebruiken zoveel mogelijk verse seizoensgebonden groenten van lokale oorsprong. Ongeveer 90% van onze ingrediënten zijn van biologische oorsprong. Vegetarische maaltijden zijn mogelijk, we houden in de mate van het mogelijke rekening met voedingsintoleranties.

Sleutelwoorden: rust, natuur, ontspanning, stilte, wandelen, de schatten van de Livradois-Forez ontdekken, tijd voor een gesprek en gezelligheid.

De mooiste en tevens oudste vulkanen van Europa bevinden zich in de Auvergne. Een plaats om heerlijk te ontspannen. Voor de wandelaars zijn er honderden km vrije of begeleide wandelingen. Wandelingen in de directe omgeving en in gletsjervalleien. Boeken over de streek en dagtrip beschrijvingen liggen voor u klaar. Stafkaarten ter plaatse voor gebruik.Faciliteiten

Eigen sanitair

Handdoeken aanwezig

Inclusief beddengoed

Inclusief handdoeken

Internet / WiFi

Nederlands contactpersoon

Ontbijt inbegrepen

Op doorreis naar het zuiden

Strijkijzer

Table d'hotes

Terras of Tuin

Wasmachine

  Recente beoordelingen (0 Beoordelingen)

    Er zijn op dit moment geen beoordelingen

Accommodatie & Reserveren

Hier komt het boekingsformulier vanuit VCA

Arrangementen, workshops en bijzonderhedenActief en avontuurlijk in de Auvergne

Voor bergbeklimmen, delta planing kan je terecht op 10 km van La Faye op het plateau van Job.  www.delta-auvergne.com  Parapente Puy de Dôme: www.espacevolcan.fr. ...

Lees meer

Wandelen in het Parc Naturel Régional Livradois Forez

Voor de wandelaars zijn er honderden km vrije of begeleide wandelingen (selectie van 400), duurtijd van enkele uren tot verscheidene dagen. Wandelingen zijn ter beschikking en we helpen met het vinden van de voor u meest geschikte uitstapp ...

Lees meer

Over de eigenaren van La Faye

La Faye wordt gerund door Lieve Louette sinds 2005: "Onze wens mensen te laten meegenieten van de prachtige streek, de cultuur, de natuur en het samenzijn."

In La Faye wordt rekening gehouden met:
- Vegetarische keuken
- Glutenintolerantie
- Lactointolerantie

U kunt door Lieve Louette worden verwelkomd in de volgende talen:
- Nederlands
- Frans
- Engels

Meer over Lieve Louette
We trachten zo ecologisch mogelijk te leven en onze impact op deze planeet te beperken.

In de mate van het mogelijke sorteren we, we gebruiken biologisch afbreekbare producten, kiezen voor duurzame materialen en methoden voor inrichting & decoratie. We werken maximaal biologisch, we koken op basis van een gezonde natuurvoeding. We werken zo vers mogelijk en gebruiken zoveel mogelijk verse seizoensgebonden groenten van lokale oorsprong, korte keten. Ongeveer 90% van onze ingrediënten zijn van biologische oorsprong, als het biologisch kan, doen we dat

 Aanbiedingen

0/5.0

Beoordelingen van gasten (0 Beoordelingen)

De locatie is een ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan bijvoorbeeld Le Puy en Velay, de vallei van de papiermolens en Richard de Bas, het kasteel van Ravel, Le Puy de Dôme en het park van de Vulkanen.

La Chaise Dieu: Een majestueuze abdij die het landschap domineert met eind augustus het prestigieuze klassieke muziekfestival.

Les Hautes Chaumes (1640 m),  een klein paradijs voor de natuurliefhebbers, mountainbikers, fietsers en wandelaars, tussen St-Etienne en Ambert. Dit vlakke plateau is de plek bij uitstek om te dromen, te ontsnappen. Het domineert het zuiden van Frankrijk. Het is de meest specifieke plaats van de crêtes du Forez om een constellatie van bergketens te ontdekken, de Alpen bij valavond, de Monts du Cantal, du Sancy, du Velay en van de Puy de Dôme.

Een uniek gegeven zijn de jasseries du Forez met hun strooien daken. Je kan er tijdens een wandeling enkele typische Auvergnegerechten proeven.

Voor de wandelaars zijn er honderden km vrije of begeleide wandelingen (selectie van 400), duurtijd van enkele uren tot verscheidene dagen. Wandelingen zijn ter beschikking en we helpen met het vinden van de voor u meest geschikte uitstappen en zorgen voor de toeristische informatie.

Fiets- en  VTT-routes zijn duidelijk aangegeven. Zijn sommige hellingen wat steil. Huur je een sledehond, dan helpt hij je naar boven. 

In het avonturenwoud van de col de la Toutee kan je langs de kruinen van de bomen het woud verkennen.

Tennisvelden kan je huren in Vertolaye, 5 min stappen door het bos.

Uw gemiddelde Beoordeling

Reserverings Nummer

Pin Code

Titel van uw beoordeling

Uw beoordeling

Wat voor Vakantie was dit?

  • Zakelijk
  • Koppels
  • Familie
  • Vrienden
  • Alleen