Gîte Chateau de Blomac Aude

In Zuid-Frankrijk bij een voormalig wijnkasteel met luxe en zeer ruime (familie)suites met eigen badkamer, chloorvrij zwembad.

Uw ruime (110 m2) en vrijstaande vakantiehuis (totaal gerenoveerd begin 2009) met eigen entree en parking bevindt zich op ongeveer 50 meter van het kasteel en aan de rand van de kasteeltuin van 5 ha waar u heerlijk kunt wandelen.

De inrichting is zeer volledig, met de luxe en comfort van deze tijd (2 badkamers) maar met de charme en karakter van vroeger.

Het grote terras voor het huis met pergola en uw ruime privé tuin (meer dan 220 m2) nodigen u uit om buiten te eten, een glas wijn te drinken, te barbecueën etc. (tuinmeubilair en barbecue aanwezig).

Natuurlijk kan er gezwommen worden in het chloorvrije zwembad (7 x 13 ) dat uitnodigend klaarligt aan de achterkant van het kasteel.
Al zwemmend kijkt u uit over de kasteeltuin en in de verte de 'Montagnes Alaric'.

In het zeldzame geval dat het weer wat minder is, kunt u samen lekker rondom de houtkachel zitten in de woonkamer (tevens elektrische verwarming aanwezig).

Ook de kinderen (en volwassenen) hoeven zich niet te vervelen met de vele spelletjes, tafeltennis en TV.

Ook dineren is mogelijk bij ons.

Lees meer

Lees minder

Bekijk alle foto's

Faciliteiten

  • WiFi
  • Kindvriendelijk
  • Table d'hotes
  • Zwembad
  • Wasmachine

Fred & Jacqueline Mangelaars

Meer over de eigenaar Sluiten

Kasteel, eeuwenoude wijntraditie.

Chateau de Blomac wordt gerund door de Nederlandse eigenaren Jacqueline en Fred Mangelaars: “Passie voor het Franse leven.”

Wat maakt Chateau de Blomac uniek?
Wij willen dat elke gast zich direct welkom voelt; in de halvloer is met mozaik salve= welkom gelegd.

Overweegt u om een hapje mee te eten in Chateau de Blomac?
De specialiteiten van de kok zijn: magret de canard, salade chèvre chaud, crème brulée.

Dineren kunt u al vanaf € 42,50 per persoon.

U kunt door Jacqueline en Fred Mangelaars worden verwelkomd in de volgende talen:
– Nederlands
– Frans
– Engels
– Duits

Beschikbaarheid

De beschikbaarheidskalender van deze gîte is niet recent bijgewerkt. De eigenaar zal je na het doen van een reservering snel laten weten of je hier in de door jou gewenste periode terecht kan.

max. 6 personen

Gîte

  • Eenpersoonsbedden
  • Badkamer met douche
  • Afwasmachine
  • Oven
  • Magnetron

De woonkeuken is compleet met vaatwasser, magnetron, oven, 4 pits inductieplaat, koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker, sapcentrifuge, stofzuiger etc. Ook kunt u …


Omgeving

Afstand tot Utrecht 1258 km

In het zuiden, vlakbij Carcassonne, op een kasteel, suites met ontbijt,genieten van de locatie, rust, ruimte, wijn , eten, cultuur, wandelen, fietsen, plaatselijke marktjes.

Fred & Jacqueline, eigenaren van Chateau de Blomac, een in 2009 totaal gerenoveerd wijnkasteel heten u van harte welkom voor enkele dagen (bv als tussenstop naar Spanje) of misschien zelfs voor een langere vakantie met z'n tweetjes of de hele familie.

Kernwoorden: gastvrijheid, zeer ruime en luxe (familie) suites, wijnproeven, table d'hôtes (dineren met de gastvrouw/heer), parktuin van 5 ha, prachtig (verwarmd en chloorvrij!) zwembad van 7 x 13 mtr.

De locatie in totaal is ook af te huren voor bv voor familie reünie, seminar of trouwfeest, wijngaarden, uitzicht op de Corbières.

Met de auto 1200 km vanaf Breda, met het vliegtuig goedkope lijnvluchten op Carcassonne (25 km) en Toulouse (100 km).

Lees meer

Lees minder


Chambres d'Hôtes van deze eigenaar