Auvergne op zijn best biedt u een unieke gelegenheid om het Massif Central en een groot deel van de Auvergne in één reis te ontdekken. Maar ook al kent u deze prachtige omgeving inmiddels, dan biedt Auvergne op zijn best ook gewoon de mogelijkheid tot een prettig en comfortabel verblijf ten zuiden van midden Frankrijk.

Een samenwerkingsverband tussen drie chambres en table d’hôtes waarbij service, kwaliteit en comfort hoog in het vaandel staan. allen gerund door Nederlandse eigenaren die hun eigen omgeving zeer goed kennen en hierover een goed advies aan u kunnen geven. Naast het gemak bij het boeken via één contact adres middels deze website, bieden wij een grote mate van flexibiliteit.

De basis betreft een verblijf van 9 nachten (3×3) voor 2 personen, logies, ontbijt en 6 maal (3×2) diner. Maar het kan naar wens verlengd worden. Komt u met het openbaar vervoer dan is het mogelijk alle transfers door ons te laten verzorgen tegen een geringe meerprijs.

Er even tussenuit voor een vakantie zonder zorgen in midden- zuid Frankrijk? Een week genieten van het beste in de Auvergne!