Chambres d'Hôtes en GitesChambres d'Hôtes en Gites
Registreren Wachtwoord vergeten?

Le Bonjour

Le Bonjour Chambres d'Hôtes

Auvergne-Rhône-Alpes | Ardèche | Les Assions

Beschikbare Kamers Verwarming

 Kastruimte

 Zithoek

 Twee-persoons bed en enkel(e) bedden

 Eigen toilet

 Privé buitenplaats bij kamer

 Airconditioning

 Badkamer met douche

 Internet/WiFi

Luxesuite

Maximaal Aantal Gasten:
4
De Luxesuite beschikt tevens over een privé-kitchenette, een eigen terras en een aparte kamer voor koppels met tieners. De Luxesuite is geschikt voor 2 personen of voor koppels met tieners. Over de bedden: De Luxesuite heeft een tweepersoonsbed van 180x200cm....


 Verwarming

 Kastruimte

 Badkamer met ligbad en douche

 Twee-persoons bed

 Privé buitenplaats bij kamer

 Airconditioning

 Internet/WiFi

Charmekamer

Maximaal Aantal Gasten:
2
De Charmekamer heeft een privé-terras en een minibar. Over de bedden: De Charmekamer heeft een tweepersoonsbed 160x200cm....

Het luxueuze landhuis ‘Le Bonjour’, uitgebaat door Vlamingen, is gelegen op een heuvel bezaaid met olijfbomen, op 4 km van Les Vans in het charmante dorpje ‘Les Assions’.

Pétanque, pastis, wijngaarden,…kortom ‘la douce France…’

Faciliteiten

Adults only!

Airco

Eigen sanitair

Internet / WiFi

Keuken beschikbaar

Kindvriendelijk

Table d'hotes

Terras of Tuin

Zwembad

  Recente beoordelingen (11 Beoordelingen)

     "Op de terugreis van een héérlijke vakantie bij Véronique en Gilbert. Dit was zonder twijfel de beste B&B ooit bezocht! Super vriendelijke mensen, attent, behulpzaam, kortom: Prefect. De kamers zijn super mooi, airco, koelkast, keukentje, ... We kunnen ook ten zeerste de table d’hote aanbevelen. Er schuilt een chef kok in Veronique! Ook de andere gasten vielen zeer goed mee! T was een toffe bende. Veel leute gehad. (Dit bericht wordt ook onderschreven door Maureen en Stefaan die tijdens ons verblijf daar ook aanwezig waren. )"

     "Ik ga in herhaling vallen maar het is een super locatie, mooie verzorgde kamers, en natuurlijk top uitbaters: Veroniqe en Gilbert! Hun concept is perfect, iedereen heeft er zijn privacy en toch is er steeds een gezellige sfeer met de medebewoners. Wij gaan nooit naar dezelfde plaats terug maar we hebben weeral geboekt voor volgend jaar omdat we nog niet uitgekeken zijn op de omgeving en op "Le Bonjour""

     "Wat valt er nog toe te voegen aan al die commentaren hieronder? Ook wij kunnen niets anders dan lof zwaaien over Le Bonjour: mooie ligging, uitstekende service, heel gezellige momenten. Wij komen volgend jaar met heel veel goesting terug! Alleen het aftellen tot dan is er teveel aan..."

     "Ik zeg nu geweldig, fantastisch maar in feite bestaat er geen enkel woord dat groot genoeg is om deze B&B, vooral dan Veroke en Gilbert, te omschrijven! We zijn hier nu voor de 6de maal geweest, de 7de is al geboekt, en nog zijn we’t niet beu! Wij gingen nooit 2x naar hetzelfde en nu willen we niet anders meer! We hebben aan deze vakanties ook al geweldige vrienden overgehouden! Hierboven vragen ze wat we niet goed vonden, Awel in Le Bonjour lijken 2 weken veel korter dan 2 weken thuis! We hopen dat Veroke en Gilbert het nog wel enkele jaren volhouden want anders hebben wij een groot probleem want deze luxe van rust, gezelligheid, het lekkere ontbijt, de super table,... ... kunnen we nergens vinden! Dus Veroke en Gilbert volhouden hé! Het aftellen naar 2019 is begonnen!"

     "Onze topbestemming sinds zes jaar en hopelijk nog komen er nog vele jaartjes bij!"

     "Spijtig dat de score stopt bij 10 want Gilbert en Veronique verdienen voor ons veel meer; derde jaar op rij dat ons verblijf top was en dit door toedoen van de succesformule van deze B&B: luxe suites, topligging, gezelligheid, service, gasten die altijd op de eerste plaats komen, super lekker ontbijt en 2x per week genieten van de kookkunsten van Veronique; kortom je voelt je er thuis, onder familie, en met spijt in het hart moet je weer vertrekken maar niet zonder opnieuw te boeken en het aftellen naar een nieuwe zorgeloze vakantie aan te vatten."

     "Alles was helemaal top. Gilbert en Veronique zijn DE beste uitbaters van een accommodatie die wij ooit zijn tegen gekomen. Het ontvangst is super hartelijk. Je kamer is super schoon en zeer luxe. Iedere morgen een ontbijt met een extra gemaakt door Gilbert en met bubbels. 2 x in de week kookt Veronique een TOP diner. Een drankje 's middags aan het zwembad. Ze staan altijd klaar met advies en bellen voor je naar een restaurant of een reservering voor te varen. Wat wij gewoon ontzettend leuk hebben gevonden is ook de gezelligheid samen met de andere gasten, iedere dag samen ontbijten de dag doornemen. En Veronique en Gilbert geven je het gevoel dat je thuis bent. Het is jammer dat je geen 10+ kan geven dat verdienen ze!"

     "Zeer propere kamers in een uiterst rustige omgeving. Alles straalt hier rust uit in een groene omgeving. De uitbaters doen hun opperste best om alle gasten een relaxt verblijf aan te bieden. Het ontbijt is uitgebreid en 2x per week kan je genieten van de kookkunsten van de gastvrouw ( zeker aan te raden! )"

     "In Le bonjour wordt alles aangevinkt voor ons! De super ontvangst, je word op je wenken bediend door een super gastvrouw en gastheer, zeer fijne medegasten, lekkere en gezellige table d'hotes 2 maal per week, superverzorgd ontbijt met bubbels indien gewenst, mooie en ook geriefelijke kamers die elke dag worden opgefrist door Veroke, mooi verzorgd zwembad op temperatuur, apero time, lekkere adresjes om buitenshuis te gaan genieten worden voor jou gereserveerd... kortom er komt geen einde aan genieten en rust hier! Dankjewel Veronique en Gilbert voor de goede zorgen en om onze vakantie weer top te maken! Kusje aan boubou!"

     "Gezien de fantastische vakantie die we bij Veronique en Gilbert hebben mogen beleven lijkt het zo goed als onmogelijk om een andere vakantiebestemming te vinden die ons hetzelfde zal kunnen bieden. Zijn we dan toch verplicht om, tegen onze principes in, twee jaar na mekaar dezelfde bestemming te boeken?"

Accommodatie & Reserveren Verwarming

 Kastruimte

 Zithoek

 Twee-persoons bed en enkel(e) bedden

 Eigen toilet

 Privé buitenplaats bij kamer

 Airconditioning

 Badkamer met douche

 Internet/WiFi

Luxesuite

Maximaal Aantal Gasten:
4
De Luxesuite beschikt tevens over een privé-kitchenette, een eigen terras en een aparte kamer voor koppels met tieners. De Luxesuite is geschikt voor 2 personen of voor koppels met tieners. Over de bedden: De Luxesuite heeft een tweepersoonsbed van 180x200cm.... Verwarming

 Kastruimte

 Badkamer met ligbad en douche

 Twee-persoons bed

 Privé buitenplaats bij kamer

 Airconditioning

 Internet/WiFi

Charmekamer

Maximaal Aantal Gasten:
2
De Charmekamer heeft een privé-terras en een minibar. Over de bedden: De Charmekamer heeft een tweepersoonsbed 160x200cm....

Arrangementen, workshops en bijzonderhedenOver de eigenaren van Le Bonjour

Onze gastenverbijven bieden alle comfort wat u kan wensen voor een exclusief verblijf!

Le Bonjour wordt gerund door de Belgische eigenaren Veronique & Gilbert: "Wij hebben beslist om het jachtige Belgische leven in te ruilen voor 'la douce france... '!"

Wat maakt Le Bonjour uniek?
De gastvrijheid en het zeer lekkere ontbijt met fabuleus uitzicht!

U kunt door Veronique & Gilbert worden verwelkomd in de volgende talen:
- Nederlands
- Frans
- Engels
- SpaansAanbiedingen

5/5.0

Beoordelingen van gasten (11 Beoordelingen)

avatar

Dominiek Verbrugghe

25-07-18

Uitmuntend!

5.00/5.0

Op de terugreis van een héérlijke vakantie bij Véronique en Gilbert. Dit was zonder twijfel de beste B&B ooit bezocht! Super vriendelijke mensen, attent, behulpzaam, kortom: Prefect. De kamers zijn super mooi, airco, koelkast, keukentje, ... We kunnen ook ten zeerste de table d’hote aanbevelen. Er schuilt een chef kok in Veronique! Ook de andere gasten vielen zeer goed mee! T was een toffe bende. Veel leute gehad. (Dit bericht wordt ook onderschreven door Maureen en Stefaan die tijdens ons verblijf daar ook aanwezig waren. )

avatar

Luc en Magda

08-07-18

Zalig!

5.00/5.0

Ik ga in herhaling vallen maar het is een super locatie, mooie verzorgde kamers, en natuurlijk top uitbaters: Veroniqe en Gilbert! Hun concept is perfect, iedereen heeft er zijn privacy en toch is er steeds een gezellige sfeer met de medebewoners. Wij gaan nooit naar dezelfde plaats terug maar we hebben weeral geboekt voor volgend jaar omdat we nog niet uitgekeken zijn op de omgeving en op "Le Bonjour"

avatar

Kris en Bart

15-07-18

Tot volgend jaar!

5.00/5.0

Wat valt er nog toe te voegen aan al die commentaren hieronder? Ook wij kunnen niets anders dan lof zwaaien over Le Bonjour: mooie ligging, uitstekende service, heel gezellige momenten. Wij komen volgend jaar met heel veel goesting terug! Alleen het aftellen tot dan is er teveel aan...

avatar

Marcia en Rudy

02-06-18

Geweldig, fantastisch,.... !

5.00/5.0

Ik zeg nu geweldig, fantastisch maar in feite bestaat er geen enkel woord dat groot genoeg is om deze B&B, vooral dan Veroke en Gilbert, te omschrijven! We zijn hier nu voor de 6de maal geweest, de 7de is al geboekt, en nog zijn we’t niet beu! Wij gingen nooit 2x naar hetzelfde en nu willen we niet anders meer! We hebben aan deze vakanties ook al geweldige vrienden overgehouden! Hierboven vragen ze wat we niet goed vonden, Awel in Le Bonjour lijken 2 weken veel korter dan 2 weken thuis! We hopen dat Veroke en Gilbert het nog wel enkele jaren volhouden want anders hebben wij een groot probleem want deze luxe van rust, gezelligheid, het lekkere ontbijt, de super table,... ... kunnen we nergens vinden! Dus Veroke en Gilbert volhouden hé! Het aftellen naar 2019 is begonnen!

avatar

Martine Billen

04-05-18

Le Bonjour is een superplekje!

5.00/5.0

Onze topbestemming sinds zes jaar en hopelijk nog komen er nog vele jaartjes bij!

avatar

Chris en Patrick

19-08-17

Niet doorvertellen aub!

5.00/5.0

Spijtig dat de score stopt bij 10 want Gilbert en Veronique verdienen voor ons veel meer; derde jaar op rij dat ons verblijf top was en dit door toedoen van de succesformule van deze B&B: luxe suites, topligging, gezelligheid, service, gasten die altijd op de eerste plaats komen, super lekker ontbijt en 2x per week genieten van de kookkunsten van Veronique; kortom je voelt je er thuis, onder familie, en met spijt in het hart moet je weer vertrekken maar niet zonder opnieuw te boeken en het aftellen naar een nieuwe zorgeloze vakantie aan te vatten.

avatar

Rob en Caroline Bankert

15-08-17

Een dikke tien!

5.00/5.0

Alles was helemaal top. Gilbert en Veronique zijn DE beste uitbaters van een accommodatie die wij ooit zijn tegen gekomen. Het ontvangst is super hartelijk. Je kamer is super schoon en zeer luxe. Iedere morgen een ontbijt met een extra gemaakt door Gilbert en met bubbels. 2 x in de week kookt Veronique een TOP diner. Een drankje 's middags aan het zwembad. Ze staan altijd klaar met advies en bellen voor je naar een restaurant of een reservering voor te varen. Wat wij gewoon ontzettend leuk hebben gevonden is ook de gezelligheid samen met de andere gasten, iedere dag samen ontbijten de dag doornemen. En Veronique en Gilbert geven je het gevoel dat je thuis bent. Het is jammer dat je geen 10+ kan geven dat verdienen ze!

avatar

Geert en Ann

26-11-17

Fantastisch verblijf bij een supergastvrije B&B.

5.00/5.0

Zeer propere kamers in een uiterst rustige omgeving. Alles straalt hier rust uit in een groene omgeving. De uitbaters doen hun opperste best om alle gasten een relaxt verblijf aan te bieden. Het ontbijt is uitgebreid en 2x per week kan je genieten van de kookkunsten van de gastvrouw ( zeker aan te raden! )

avatar

Martine en Jean-Marie

25-07-17

Heerlijk!

5.00/5.0

In Le bonjour wordt alles aangevinkt voor ons! De super ontvangst, je word op je wenken bediend door een super gastvrouw en gastheer, zeer fijne medegasten, lekkere en gezellige table d'hotes 2 maal per week, superverzorgd ontbijt met bubbels indien gewenst, mooie en ook geriefelijke kamers die elke dag worden opgefrist door Veroke, mooi verzorgd zwembad op temperatuur, apero time, lekkere adresjes om buitenshuis te gaan genieten worden voor jou gereserveerd... kortom er komt geen einde aan genieten en rust hier! Dankjewel Veronique en Gilbert voor de goede zorgen en om onze vakantie weer top te maken! Kusje aan boubou!

avatar

Leen en Eric

15-07-17

Help! We zitten met een probleem

5.00/5.0

Gezien de fantastische vakantie die we bij Veronique en Gilbert hebben mogen beleven lijkt het zo goed als onmogelijk om een andere vakantiebestemming te vinden die ons hetzelfde zal kunnen bieden. Zijn we dan toch verplicht om, tegen onze principes in, twee jaar na mekaar dezelfde bestemming te boeken?

In de omgeving vind je vele pittoreske dorpjes met gezellige restaurantjes en typische Provençaalse markten!

De regio is ook zeer gekend voor ‘kayak’ en andere buitensporten.
Er is zoveel te beleven, echt een bezoekje waard!

OUTDOORACTIVITEITEN
– Wandelroutes: wandelkaarten zijn ter plaatse ter beschikking
– Joggingparcours à la campagne ter plaatse
– Fietsroutes en mountainbikeroutes: fietskaarten ter plaatse ter beschikking.
Verhuur van fietsen, mountainbikes en elektrische fietsen op 12km (www.ardeche.velo.com)
– Pétanque op 150m op het dorpspleintje onder de kastanjebomen…
– Golfparcours: 9 holes op 17km
– Kayak: afdalen van de rivier Ardèche of Chassezac
– Paardrijden: begeleide wandelroutes in de prachtige natuur, geen ervaring vereist.
– Vissen: dagvergunning verkrijgbaar in Les Vans op 4km.
– Canyoning, parapente, rafting, speleologie…etc.
– Quad-, buggy- en kartingparcours

TE BEZOEKEN
– Vele pittoreske dorpjes: Naves, Labeaume, Balazuc, Banne, Barjac, …
– Provençaalse marktjes
– Wijnkastelen, -caves
– Lac de Villefort (mooi meer in de bergen met strand)
– Lavendelmuseum, geitekaasboerderij, glasblazerij,…
– Bambouseraie: prachtig bamboupark
– Grotten: Aven d’Orgnac, Grotte La Cocalière, Grotte de la Madeleine, Grotte Chauvet (nieuw: april 2015)
– Strandjes aan de rivier…

RESTAURANTS
In de directe omgeving zijn vele typische, charmante restaurantjes: alle info ter plaatse ter beschikking.

Restaurant “Likoké” (Piet Huysentruyt) op 4 km.

Over de eigenaren van Le Bonjour Les Assions,

Uw gemiddelde Beoordeling

Reserverings Nummer

Pin Code

Titel van uw beoordeling

Uw beoordeling

Wat voor Vakantie was dit?

  • Zakelijk
  • Koppels
  • Familie
  • Vrienden
  • Alleen Leuke Chambres d'Hôtes in de buurt
Vanaf/nacht€ 89,00

Villa Aimee Vals les Bains

Chambres d’Hôtes in Vals les Bains met 4 kamers inclusief eigen sanitair. Zwembad aanwezig. Table d’Hôtes is mogelijk. Huisdieren zijn