Domaine de Chantageasse is een 17e eeuwse authentieke boerehoeve met gîtes, chambres en tables d'hôtes. Binnentuin en zwembad met ligbedden en parasols. Trampoline en speeltuin. Rustig en landelijk met een gemoedelijke sfeer. Nabij Saint Jean d'Angély.  

Tijdens de zomervakantie is ontbijt inbegrepen en bieden we een aantal dagen per week tables d'hôtes, dit is terug te vinden op onze website.

Onze chambres d'hôtes worden buiten de zomervakantie alleen gezamelijk als gîte voor 13 personen verhuurd.

Lees meer

Lees minder

Bekijk alle foto's

Faciliteiten

  • WiFi
  • Kindvriendelijk
  • Nederlands contactpersoon
  • Op doorreis naar het zuiden
  • Eigen sanitair
  • Table d'hotes
  • Zwembad
  • Wasmachine
  • Groepsaccommodatie

Familie 't Hardt

Meer over de eigenaar Sluiten

De sfeer op Chantagasse is heel gemoedelijk. Gasten maken gemakkelijk contact en alle kinderen spelen met elkaar.

Domaine de Chantageasse wordt gerund door de Nederlandse eigenaren Familie ’t Hardt: “Eddy, Vera, Mark, Marcha, Jessica en de kinderen Tristan (’05), Tycho (’05), Ravi (’08), Néo (’09), Bente (’10) en Mika (’11). Welkom op Chantageasse.”

Overweegt u om een hapje mee te eten in Domaine de Chantageasse?
Doe bijvoorbeeld mee met de populaire BBQ-avond, de heerlijke tapas-avond, lasagne en de makkelijke pizza-avond. U bent welkom op onze website voor informatie en prijzen.

Dineren kunt u al vanaf € 17,50 per persoon.

Bij Domaine de Chantageasse kan rekening gehouden worden met onderstaande dieetwensen:
– Vegetarische keuken
– Glutenallergie

U kunt door Familie ’t Hardt worden verwelkomd in de volgende talen:
– Nederlands
– Frans
– Engels
– Duits

Beschikbare kamers


Omgeving

Afstand tot Utrecht 920 km

Het hart van zonnig Charente-Maritime is waar wij u een ontspannen vakantie in een van onze gîtes of chambres d'hôtes bieden. Onze grote binnenplaats en tuin met tuinmeubilair.

Kinderen hebben plezier in het zwembad of spelen in de speeltuin waar ze zandkastelen kunnen bouwen of klimmen en glijden op het grote speelhuis. 's Avonds is de bar open en kunt u misschien een pot jeu de boules spelen of doe mee aan een van de toernooien tafeltennis, 'voetvolley' of darten.

Buiten Chantageasse kunt u mooie zandstranden, oude dorpjes zoals Cognac, Saintes en La Rochelle en de prachtige eilanden Île d'Oleron en Île de Re bezoeken. Rijdend door het land is fantastisch, kleine wegen leiden u naar prachtige landschappen en door mooie Franse dorpjes.

In het hoogseizoen is er altijd wel een brocante ergens en als u Cognac en Pineau de Charente wilt proeven dan organiseren we voor u graag een tour bij een lokale wijngaard. Er is zoveel te ontdekken, u kunt altijd bij ons terecht met vragen of bezoek onze website.

Lees meer

Lees minder

Arrangementen, workshops en bijzonderheden