Onze bed & breakfast is gelegen in Carcans-Maubuisson, een klein dorpje op 50 km van Bordeaux en grenzend aan de Atlantische Oceaan en het meer van Hourtin-Carcans.

In onze villa’s vind je ruim logies voor het hele gezin. Of voor een hoop vrienden die de dubbelwoonst kunnen delen. Er is slaapgelegenheid voor maar liefst 24 gasten.

Je hebt een prachtige omgeving, een eigen zwembad en nog veel meer.

Onze B&B biedt een prachtige tuin met verschillende terrasjes waar u kan genieten van zon, natuur en rust.

Lees meer

Lees minder


Faciliteiten

  • WiFi
  • Kindvriendelijk
  • Eigen sanitair
  • Bij een zwemmeer

Vlakbij het centrum van Maubuisson, is onze B&B gelegen in een groene, rustige omgeving, op vijf minuten van het meer van Carcans-Maubuisson. Onze B&B biedt een prachtige tuin met verschillende terrasjes waar u kan genieten van zon, natuur en rust.

Jeff-Les-Pins wordt gerund door de Belgische eigenaar Jeff .

U kunt door Jeff worden verwelkomd in de volgende talen:
– Nederlands
– Frans
– Engels

Beschikbare kamers

De beschikbaarheidskalender van deze chambres d'hôtes is niet recent bijgewerkt. De eigenaar zal je na het doen van een reservering snel laten weten of je hier in de door jou gewenste periode terecht kan.


Omgeving

Afstand tot Utrecht 1105 km

De regio rond Bordeaux wordt La Gironde genoemd, en is vooral gekend voor zijn uitmuntende bordeauxwijnen en wereldberoemde wijnkastelen.

Aan sport en ontspanning geen gebrek in deze streek: aangelegde fiets- en wandelpaden doorkruisen de regio, het meer van Carcans-Hourtin en de Atlantische Oceaan bieden talrijke mogelijkheden om te watersporten of te genieten van de prachtige zandstranden.

Vlakbij het centrum van Maubuisson, is onze B&B gelegen in een groene, rustige omgeving, op vijf minuten wandelen van het meer van Carcans-Maubuisson.

Lees meer

Lees minder


Beoordelingen

Katinka

Heerlijk verblijf!

september 2021

10