Kom op adem in de Vogezen!

De ruime kamers met uitstekende bedden bieden een uitzicht op de akkers en heuvels.

In de knusse huiskamer wordt ontbijt en diner geserveerd. Als u zin heeft in een spelletje of een inspirerend gesprek kan dat ook in deze ruimte onder het genot van een drankje. Bij goed weer nuttigen wij het diner op ons gezellige terras aan de achterzijde van het huis.

's Avonds is er de mogelijkheid heerlijk bij het kampvuur, op ons verwarmd terras of bij de bar te zitten.

Voor de kinderen zijn er ook twee schommels en een klimtouw. Daarnaast is er een tafeltennistafel met toebehoren aanwezig.

Geniet van onze ruime gastenkamers en studio’s, de knusse boerencamping, de prima voorzieningen, de ‘table d’hôtes’ met maaltijden uit eigen keuken, de wandelmogelijkheden en niet te vergeten de fraaie fietsroutes.

Het prachtige landschap van de Vogezen zal u beslist bekoren.

Lees meer

Lees minder

Bekijk alle foto's

Faciliteiten

  • Bij een zwemmeer
  • Geschikt voor mindervaliden
  • Honden welkom in overleg
  • Kampeerplaatsen
  • Kindvriendelijk
  • Lunchen mogelijk
  • WiFi

Harriet Tiebosch

Meer over de eigenaar Sluiten

Tussen de Bronnen wordt gerund door de Nederlandse eigenaar Harriet Tiebosch.

Bij Tussen de Bronnen kan rekening gehouden worden met onderstaande dieetwensen:
– Vegetarische keuken
– Glutenallergie
– Notenallergie

U kunt door Harriet Tiebosch worden verwelkomd in de volgende talen:
– Nederlands
– Frans

Beschikbare kamers

De beschikbaarheidskalender van deze chambres d'hôtes is niet recent bijgewerkt. De eigenaar zal je na het doen van een reservering snel laten weten of je hier in de door jou gewenste periode terecht kan.


Omgeving

Afstand tot Utrecht 584 km

Op 8 km afstand van de boerderij kunt u in een bosmeertje zwemmen of op 22 km afstand kunt u bij Lac du Bouzey zwemmen met ook waterfietsen en restaurants op locatie.

In de directe omgeving van de boerderij zijn ook glooiende beekjes en watervallen. Vanuit de boerderij zijn er korte en lange uitgezette wandelingen.
Daarnaast is er een wandelexcursie in de Wolvenvallei onder leiding van een natuurgids. Reservering kan bij de receptie.

Het hele gebied is per fiets vanuit diverse plaatsen goed bereikbaar. Vind uw weg door een verrassende route uit te stippelen of kies voor bewegwijzerde routes.

In Ronchamp (72km) staat de beroemde kerk van architect Le Corbusier die in 1952 deze kerk heeft gebouwd op het Zwitser en Frans grondgebied. Zeer beroemd en is een prachtig oord om te bezoeken.

Épinal (30km) is de hoofdstad van de Vogezen. Hier is onder andere het museum Imagerie, het Fort Uxegney kasteel en een park te vinden.

Vittel (30km) is een kuuroordplaats met leuke winkeltjes en een prachtig park. Daarnaast is er een adventure park te vinden voor de kinderen.

Lorraine is een prachtige streek in het noordoosten van Frankrijk met de hoofdstad Nancy als parel van de Art Nouveau.

Nancy heeft enkele belangrijke musea: museum Lorraine, museum Beaux Art, museum L'ecole en daarnaast heeft het de prachtige pleinen Place Stanislas, Place de la Carriere en Place d'Alliance.

De prachtige omliggende dorpen hebben rommelmarkten en vele excursies naar het erfgoed van het platteland.

Ecolonie is een ecologisch centrum gelegen op 7 km afstand wat een bezoek waard is. Het is een centrum met prachtige groente- en kruidentuinen.

Op 9 km afstand kunt u een bezoek brengen aan een geitenboerderij waar ze eigen kaas maken en verkopen in hun biologische winkel.

Lees meer

Lees minder