Deze vier gîtes liggen aan de rand van het bos van Fontainebleau, op 80 km van Parijs, 20 km van Fontainebleau en op 5 km van de afrit van de A6.

De gîtes zijn ingericht in een grote boerderij uit de 18e eeuw. Ze zijn verdeeld over de verschillende gebouwen.

Lees meer

Lees minder

Bekijk alle foto's

Faciliteiten

 • WiFi
 • Honden welkom
 • Wasmachine

Beschikbaarheid

De beschikbaarheidskalender van deze gîte is niet recent bijgewerkt. De eigenaar zal je na het doen van een reservering snel laten weten of je hier in de door jou gewenste periode terecht kan.

max. 3 personen

Drie persoons gîte

 • Tweepersoonsbed
 • Badkamer met ligbad
 • Magnetron
 • Open haard
 • Eenpersoonsbedden
 • Televisie
 • Afwasmachine

Deze naar het zuiden gerichte gîte met één verdieping met Wifi ligt aan een groot erf. Zonnig terras met tuinmeubelen, …

max. 5 personen

Vijfpersoons gîte

Deze gelijkvloerse gîte op het zuiden heeft een grote ommuurde tuin met tuinmeubelen, ligstoelen, barbecue en parkeerplaats. Een slaapkamer heeft …

max. 7 personen

Zevenpersoons gîte

Gîte op de eerste verdieping bereikbaar via buitentrap met terras met panoramisch uitzicht op het platteland, het bos en de …

max. 8 personen

Achtpersoons gîte

 • Eenpersoonsbedden
 • Badkamer met douche
 • Televisie
 • Tweepersoonsbed
 • Magnetron

Gite met een terras op het oosten met een panoramisch uitzicht op het platteland, het bos en de paarden. Privé …


Omgeving

Afstand tot Utrecht 557 km

CHATEAU DE FONTAINEBLEAU
Fontainebleau, dicht bij Parijs en genesteld in het hart van een uitgestrekt bos vol wild, is altijd het favoriete jachtterrein geweest van de grootste vorsten. Het is een van de mooist ingerichte kastelen.

HET BOS VAN FONTAINEBLEAU
Het bos van Fontainebleau is de groene long van de île-de-France. In 1998 werd het bos van Fontainebleau door de UNESCO uitgeroepen tot "Biosfeerreservaat", en in 2012 werd het door het Office National des Forêts uitgeroepen tot "Uitzonderlijk bos". Bijna 1100 km aan fietspaden en 3000 km aan gemarkeerde wandelpaden wachten op u!

CHATEAU DE VAUX – LE - VICOMTE
"Vaak benijd ... nooit geëvenaard", dit motto van het château beschrijft perfect de pracht en praal van het legendarische domein van Nicolas Fouquet. Dankzij het immense talent van een prachtig trio kunstenaars: de architect Louis Le Vaux, de decorateur en schilder Charles Le Brun en de landschapsarchitect André Le Nôtre, creëerde Fouquet een van de mooiste ensembles die ooit in Frankrijk zijn gebouwd.

CHATEAU-LANDON
De middeleeuwse stad was een bedevaartsoord op de weg naar Compostela, met zijn vestingmuren, zijn torens, zijn kerk en de imposante architectuur van de voormalige Saint-Séverin abdij, zijn hangende tuinen, zijn washuizen en molens. Château-Landon is met zijn rijke verleden het ontdekken waard.

MORET-SUR-LOING
Het romantische stadje Moret-sur-Loing voert zijn bezoekers mee naar de tijd van de impressionisten. Een parcours "in de voetsporen van Alfred Sisley" nodigt u uit om de onveranderlijke motieven te herontdekken die de schilder onsterfelijk heeft gemaakt tijdens de tien jaar die hij in Moret-sur-Loing doorbracht. De versterkte poorten, de smalle straatjes, de Notre-Dame kerk, de Donjon, de brug en de oevers van de Loing hebben hun middeleeuws en pittoresk karakter behouden. Ook leuk: het gerstesuikermuseum en de fietsconservatorium.

NEMOURS
"Niets is hier subliem, alles is charmant", zo beschreef Victor Hugo, die een tijdje verbleef in Hotel l'Ecu de France in het hart van de stad, Nemours in 1844 in zijn reisdagboeken.
Vedette panoramique du Loing: stap aan boord van de ZIA voor een cruise op het Loing-kanaal en ontdek de prachtige verborgen landschappen van het Pays de Nemours.

BOULDERING
Het bos van Fontainebleau is een internationaal bekende plaats voor bouldering en is een van de mooiste klimlocaties van Frankrijk.
De zandstenen van Fontainebleau zijn beroemd om hun geringe hoogte en om de bizarre vormen van de rotsen die bij klimliefhebbers bekend zijn. Klimmen in Bleau omvat routes van verschillende moeilijkheidsgraden.
Karma, de eerste federale klimzaal in Frankrijk, is geopend in Fontainebleau. Het biedt een 12 meter hoge muur (en tot 6 meter overhang) met 33 zekeringslijnen, een 4,5 meter hoge boulderzone met een honderdtal routes van alle niveaus en een babyklim.
De bekendste klimgebieden: de Cuvier, de Gorges d'Apremont (Barbizon), de Gorges de Franchard (Fontainebleau en Arbonne-la-Foret), de Trois Pignons (Arbonne-la-Foret, Milly-la-Foret, Vaudoué), de Cul de Chien (Noisy-sur-Ecole), de Rocher de Dame Jouanne en de Eléphant (Larchant)

Lees meer

Lees minder