Rust, comfort en authenticiteit

Gelegen in één van de oudste gedeelten van het historische centrum van Nyons, in de Drôme Provençale. Met uitzicht over de rivier d'Eygues en de bergen die de poort naar de Alpen vormen.

In dit herenhuis kan je ontspannen op het privé-terrasje op één van de plekjes in onze stadstuin met bassin. Het is genieten in de zonneschijn van dit heerlijke klimaat.

De ideale locatie om volop van het Provençaalse leven te genieten, door de ligging onder de beschermende bogen van de historische romaanse brug, le Pont Roman, met toegang tot de prachtige en gevarieerde natuur met zijn berglandschap en wijnvelden en vlakbij de winkels, restaurants en vele typische lokale en historische bezienswaardigheden.

En het ultieme genieten is: zwemmen in de rivier de l'Eygues onder de Pont Roman, direct bereikbaar via de achtertuin van het huis.

Voor het parkeren van de auto bieden wij de mogelijkheid om gebruik te maken van de gratis openbare parkeerplaats op 50 meter van ons huis of van onze privé parking, die overdekt en afgesloten is, en op ongeveer 150 meter gelegen is.

Lees meer

Lees minder

Bekijk alle foto's

Faciliteiten

  • Adults only
  • Eigen sanitair
  • Nederlands contactpersoon
  • WiFi
  • Zwembad

Nannette Brouwer

Meer over de eigenaar Sluiten

Na vele jaren permanent in Frankrijk te wonen, hebben we inmiddels onze balans gevonden tussen het Nederlands efficiënt denken en doen en het Franse genieten in het hier en nu.

Meer dan tien jaar zijn wij, Christon en Nannette, eigenaren geweest van een vakantie-accommodatie met drie chambres en zeven gîtes midden in de ongerepte natuur van Condorcet.

Vanaf 2018 hebben wij onze bakens verzet door de aankoop van een eeuwenoud herenhuis in Nyons. In dit prachtige karakteristieke pand, gelegen in het oude centrum van Nyons, aan de oever van de rivier de l’Eygues en vlak onder de historische brug, le Pont Roman, verwelkomen wij onze gasten.

Hier geven wij een vervolg aan het gastheer en -vrouw zijn, zoals wij dat de voorgaande jaren altijd gedaan hebben. Waarbij persoonlijke aandacht, gezelligheid en het zich thuis voelen nog altijd hoog in het vaandel staan bij ons.

Alle zintuigen kunnen hier verwend worden en daar hebben we de naam van ons pand aan gelinkt; Maison de Maître Des-Sens. En zoals de bekende schrijver René Barjavel uit Nyons al zei: ” La seule différence entre Nyons et le Paradis, c’est qu’à Nyons on est bien vivant”

Beschikbare kamers

max. 2 personen

Gastenkamer Le Bonheur

  • Badkamer met douche
  • Eigen toilet
  • Kastruimte
  • Tweepersoonsbed

Deze kamer vol charme, geeft het gevoel van weleer. Vooral door de eeuwenoude houten schouw met enorme spiegel erboven. Vele …


Omgeving

Afstand tot Utrecht 1078 km

De vallei van de Eygues is uitermate geschikt om te wandelen en te fietsen. Vele routes zijn uitgezet richting de bergen of meer naar het vlakke landschap met de vele wijn- en olijfgaarden.

En voor de meer ondernemenden en/of sportieven onder u, wij doen graag suggesties voor activiteiten in de streek, danwel kunt u in boeken, op kaarten en met brochures die bij ons liggen uw eigen routes samenstellen.

Hier worden al uw zintuigen op verschillende wijzen aangesproken, namelijk:
- bedwelmd door het parfum van de lavendel en lindebloesem
- omgeven door de wijn- en olijfgaarden
- verzadigd raken van de smaken van de regionale producten
- meegevoerd worden door de muziek van het kabbelende water van de rivier de l’Eygues
- de sensatie voelen van de zon, de wind en de warmte.

Lees meer

Lees minder


Beoordelingen

J. Reumkens

Verrukkelijke plek!

september 2021

10

Gîtes van deze eigenaar

Arrangementen, workshops en bijzonderheden