Over Chambres d'Hotes Wijzer

Op Chambres d'Hotes Wijzer selecteren we persoonlijke en kleinschalige vakantie adresjes door heel Frankrijk. Geen massa-toerisme, maar genieten van het goede leven op het Franse platteland.

Bonjour,

Welkom op Chambres d'Hotes Wijzer! Mijn naam is Nynke Postma en op Chambres d'Hotes Wijzer vind je een ruime keuze uit gastvrije en onontdekte Chambres d'Hotes en Gites door heel Frankrijk.

Op de website verzamelen we de de meest idyllische Chambres d'Hotes en Gites en maken we het je zo makkelijk mogelijk om je eigen droomvakantie samen te stellen.

Want zeg nou zelf: Een overnachting tussen de wijngaarden en de koeien is toch veel leuker dan in een hotel aan de A6?

Dus of je nu op zoek bent naar een vakantiehuis aan zee of een chambres d'hotes middenin de bossen? Alles is mogelijk, via onze handige zoekfilter kun je je vakantie samenstellen.

Stel je droomvakantie in Frankrijk samen

Ben je op zoek naar een kleinschalige vakantie in Frankrijk, dan bestaan er een aantal mogelijkheden:

Op zoek naar een Chambres d'Hotes?

Op zoek naar een gite of vakantiehuis in Frankrijk?

Of ga een stapje verder en:

Hier is het mogelijk om door middel van faciliteiten aan te geven wat je belangrijk vindt. Wil je bijvoorbeeld graag een chambres d'hotes vlakbij de zee waar huisdieren welkom zijn? Of wil je 's avonds mee blijven eten met de eigenaar(s)? Via bovenstaande zoekmachines is het eenvoudig om alle wensen aan te geven, zodat je de perfecte bestemming vindt.

De voordelen van Chambres d'Hotes Wijzer

  • Je betaalt geen reserveringskosten.
  • Direct contact met de eigenaar, waardoor je snel en eenvoudig vragen kunt stellen of direct kunt reserveren.
  • Uitgebreide beoordelingen bij vele accommodaties, voor een nog betere indruk!
  • Via onze gratis nieuwsbrief ontvang je de leukste Frankrijk inspiratie direct als eerste in je mailbox. Bovendien ontvang je ons gratis eBoek met prachtige routes in Frankrijk.
  • Indien gewenst helpen wij bij graag bij het geven van suggesties, uiteraard geheel kosteloos.
  • Daarnaast vinden we het erg leuk als je lid wordt van onze Facebook en Twitter pagina. Hier houden we je op de hoogte van allerlei leuke aanbiedingen en nieuwtjes.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over de website zelf of heb je een algemene vraag? Bekijk dan de veelgestelde vragen.

We vinden het erg belangrijk om de wereld duurzamer en milieuvriendelijker te maken. Bekijk hier wat Chambres d'Hotes Wijzer allemaal al doet om zo een positieve bijdrage te leveren aan de wereld.

Heb je overige vragen, dan kun je natuurlijk altijd een bericht verzenden via het contactformulier. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.