Chambres d'Hôtes en GitesChambres d'Hôtes en Gites
Registreren Wachtwoord vergeten?

Extra promotie en service

Extra promotie en service

Op Chambres d’Hôtes Wijzer en Gîtes Wijzer bieden we naast een vermelding op de website(s) diverse extra promoties en services aan die we graag even hieronder toelichten.

 

1. Nieuwsbrief 

Regelmatig gaat onze Chambres d’Hôtes / Gîtes Wijzer Nieuwsbrief uit naar meer dan 20.000 mailadressen. Een uniek en zeer doelgericht bestand. Stuk voor stuk mensen die zich in de afgelopen jaren hebben aangemeld om op de hoogte te blijven van aanbiedingen en promoties van onze site.

Hierin kunt u uw vakantie-adres promoten maar ook uw arrangement of workshop. Met een pakkende tekst (incl. foto) bereikt u in één klap duizenden potentiële gasten voor een tarief van € 50 (excl. btw).

Premium en Premium Plus abonnees kunnen kosteloos één vermelding aanmelden

2. Homepage

Op de Homepages van Chambres d’Hôtes / Gìtes Wijzer worden Aanbiedingen, Arrangementen en Workshops van adverteerders uitgelicht.  Dit gebeurt volstrekt ‘random’ zodat alle promoties even lang zichtbaar zijn.  Een unieke manier om uw aanbod extra onder de aandacht te brengen. Dit kan een jaar lang via ‘random’ vertoningen voor € 75.

Premium en Premium Plus abonnees kunnen kosteloos één bericht (een Aanbieding, Arrangement of Workshop) behorend bij hun vermelding, aanmelden die gedurende hun abonnementsjaar random wordt uitgelicht op de homepage.

3. Abonnement op Frankrijk magazines

De bekende magazines En Route , Côte & Provence en Maison en France zijn nauw verbonden met Chambres d’Hôtes Wijzer en Gîtes Wijzer

Premium abonnees ontvangen gratis een jaar lang één van deze magazines naar keuze. Premium Plus abonnees hebben de keuze uit twee magazines. Een plezier om zelf te lezen maar ook voor de leestafel natuurlijk in uw vakantie-accommodatie.

4. Publiciteit in Frankrijkmagazines

Onze Frankrijkmagazines bieden natuurlijk ook veel mogelijkheden voor advertenties, advertorials, streekreportages etc. voor promotie van uw vakantie-adres, arrangement of workshop. Alle abonnees ontvangen daarvoor 25% korting op de reguliere tarieven voor eigen gebruik.

Premium Plus abonnees profiteren direct: Hun accommodatie wordt gratis een keer geplaatst (met korte tekst en foto) in één van de edities. Ofwel als tip in een zg. Guide Voyage, bij een voor hen relevant artikel (bijvoorbeeld een streekreportage, zie voorbeeld), ofwel als vermelding op één van de commerciële pagina’s voor vakantie adressen (bijvoorbeeld de Bonnes Adresses, zie voorbeeld)