Wij heten u van harte welkom in onze villa alwaar wij drie mooie kamers ter beschikking hebben voor onze gasten.

De villa is zeer rustig gelegen op enkele minuten van het dorp. U geniet hier in volle rust, met een prachtig uitzicht op zee van uw welverdiende vakantie.

De kamers bevinden zich op de begane grond en beschikken over een terras, een eigen badkamer met douche en toilet, TV en een koelkast.

Er kan gebruik gemaakt worden van het zwembad, mooie terrassen met ligstoelen en uitzicht op zee. Daarnaast hebben wij een jacuzzi staan waarvan tevens gebruik kan worden gemaakt.

's Ochtends wordt u een Frans ontbijt aangeboden op ons sfeervolle terras. Table d'Hotes in overleg. Parkeergelegenheid op het afgesloten terrein is beschikbaar.

Les Adrets is slechts een half uur verwijderd van het vliegveld in Nice. 

Lees meer

Lees minder

Bekijk alle foto's

Faciliteiten

  • WiFi
  • Nederlands contactpersoon
  • Eigen sanitair
  • Honden welkom in overleg
  • Table d'hotes
  • Zwembad
  • Wasmachine
  • Bij een zwemmeer

Prachtige locatie met prachtig panoramisch zeezicht, zeer rustig gelegen. Le Lion Blanc wordt gerund door Leo de Bruine: “Gastvrije levensgenieter.”

Wat maakt Le Lion Blanc uniek?
Het uitzicht en de rust. “Vind het leuk mensen te ontvangen.”

U kunt door Leo de Bruine worden verwelkomd in de volgende talen:
– Nederlands
– Frans
– Engels
– Duits

Beschikbare kamers

De beschikbaarheidskalender van deze chambres d'hôtes is niet recent bijgewerkt. De eigenaar zal je na het doen van een reservering snel laten weten of je hier in de door jou gewenste periode terecht kan.

max. 2 personen

Chambre Fleur

  • Eigen toilet
  • Badkamer met douche
  • Kastruimte
  • Televisie
  • Zithoek
  • Tweepersoonsbed

De prijs is inclusief een uitgebreid ontbijt bestaande uit verse sinasappelsap, schaaltje vers fruit, croissant, stokbroodje, diverse confiture, kaas, ham, …

max. 2 personen

Chambre Rouge

  • Tweepersoonsbed
  • Eigen toilet
  • Badkamer met douche
  • Kastruimte
  • Televisie

Deze kamer heeft als extra een klein halletje waar het toilet en de kastruimte zich bevindt met daarin een kleine …


Omgeving

Afstand tot Utrecht 1320 km

Les Adrets is slechts een half uur verwijderd van het vliegveld in Nice. Door de unieke centrale ligging van onze villa, bent u binnen 30 minuten bij alle leuke locaties te denken aan Cannes, Nice, St. Maxime, Frejus, St. Raphael, Fayence, Valbonne, Mandelieu, Golf Juan, Antibes, etc.

Het uitgestrekte natuurgebied leent zich perfect voor lange wandelingen of fietstochten. Daarnaast ligt het meer St. Cassien slecht op 10 minuten afstand van onze villa. Daar zijn bijna alle niet gemotoriseerde watersporten te bedrijven.

Voor de golfliefhebbers liggen er binnen 15 minuten twee golfbanen tot uw beschikking en binnen 30 minuten meer dan tien.

De beide kamers bevinden zich op de begane grond en beschikken over een terras, een eigen badkamer met douche en toilet, TV en een koelkast.

Er kan gebruik gemaakt worden van het zwembad, mooie terrassen met ligstoelen en uitzicht op zee. Daarnaast hebben wij een jacuzzi staan waarvan tevens gebruik kan worden gemaakt.

De villa is zeer rustig gelegen op enkele minuten van het dorp. 's Ochtends wordt u een Frans ontbijt aangeboden op ons sfeervolle terras.

Lees meer

Lees minder


Beoordelingen

Ronald Gies

Hartelijke ontvangst, persoonlijke benadering. Behulpzaam bij plannen uitstapjes en reservering restaurants. Heerlijk ontbijt. Een prachtlocatie, zwembad met panoramazicht naar de de kust. Een plek om naar terug te keren.

augustus 2022

10

Judith

Fantastische plek, comfortabele kamer met gebruik van groot terras net prachtig uitzicht op zee. Zeer warme, gastvrije ontvangst met heerlijk ontbijt. We voelden ons erg welkom, voor herhaling vatbaar!

juni 2022

10

Nicky Wijsen

Deze chambre d’hôtes voelt als een waar paradijs.
Dat begon al in de ochtend met een heerlijk verser dan vers ontbijt met uitzicht op zee dat werd verzorgt door de super gastvrije eigenaren Wilma en Leo die werkelijk aan alles dachten en ervoor zorgden dat je je ontzettend welkom en thuis voelde.
Voor ons als fietsliefhebbers die van heuvels houden zit je hier op een topplek.
Daarnaast zijn kamers schoon en ruim en konden wij exclusief gebruik maken van het prachtig en goed onderhouden zwembad.
Als kers op de taart kregen we ook nog heerlijke aanbevelingen voor lokale restaurants van Leo en Wilma.
Conclusie: wij hebben enorm genoten van ons verblijf bij Le Lion Blanc

augustus 2021

10

Erik Pieters

Prachtige B&B met een subliem uitzicht en oase van rust met fantastische gastvrouw en -heer.

juli 2018

10

Bart

Het uitzicht, de eigenaren en hun perfecte mix van aanwezigheid versus discretie, de rust, de efficiëntie van het geheel. = Frankrijk zonder de typische nadelen. Geen huisdieren.

juli 2018

10

Boonstra

Prachtige omgeving met uitzicht op zee Mooi zwembad en nette kamers.

september 2017

10

De Borger Sam en Ute

Uitzicht zwembad en tuin tov de zee zeer vriendelijke eigenaars de rust is onbetaalbaar lekkere tables dhotes zeer verzorgd en netjes.

juli 2017

10

Maarten en Patricia

Fantastische locatie met een geweldig uitzicht, zowel vanuit het zwembad als vanaf de veranda waar het ontbijt geserveerd wordt. Praktische en fijne kamer. Zeer schoon. Heerlijke locatie om lekker te ontspannen, of om de omgeving te bezoeken. Gastheer en -dame zijn zeer sympathiek en gastvrij.

juli 2017

10

Gery en Martine

Prachtig, weids uitzicht over baai van Cannes. Zeer rustige omgeving. Prachtige tuin en zeer mooi zwembad en terrassen. Leo en Wilma zijn zeer vriendelijk en steeds behulpzaam indien nodig. Zeer goed verzorgd ontbijt en aangepast aan eenieders wensen. Dagelijks de nodige \’vitamientjes\’ (vers fruit bij ontbijt).

juni 2017

Hanneke en Ed

Uiterst genoeglijk, heerlijk ontspannen. Lokatie super met heerlijk zwembad. We werden in de watten gelegd, zoals beloofd. Ontbijt fantastisch. Table d\’hotes: met zorg bereide maaltijden met lekkere wijn en koffie en fijne gesprekken. Meedenkende gastheer en gastvrouw: kortom het was heerlijk om zonder al te veel plannen zo verwend te worden. Een chambres d\’hotes waar we zeker nog een keer terug willen komen!

juni 2017