Manoir la Trivalle ligt in de mooie en rustige omgeving van de Hérault, een onbedorven gebied waar veel te zien is. U wordt omringd door groen beboste bergen, heuvelachtige wijngaarden en talloze wandelpaden waar u regelmatig wordt verrast op prachtige uitzichten.

Het landhuis ligt aan de rand van het dorp, waarbij de grote tuin een schitterend uitzicht biedt op de heuvels achter het dorp.

Wij bieden u een verblijf aan in een sfeer à la campagne waar u na een dag er op uit te zijn geweest heerlijk kunt ontspannen bij het zwembad en van het mooie uitzicht op de bergen kunt genieten.

De unieke Franse stijl van ons herenhuis biedt het ultieme vakantiegevoel.

Dagelijks kunt u in onze tuin genieten van een heerlijk ontbijt. Wij serveren ook table d’hôtes met authentieke streekgebonden producten. Genietend van een goed glas wijn kunt u zich volledig laten onderdompelen in het Zuid-Franse leven.

Het gehele jaar door is het Manoir een uitstekende plek voor een lang weekend, een midweek of een lange vakantie. Door het mediterrane klimaat hebben alle seizoenen hun eigen charmes.

U heeft hier de mogelijkheid om door de prachtige natuur te wandelen en te genieten van de adembenemende landschappen van het nationale park van de Haut-Languedoc. Prachtig fiets, wandel, klim, kanogebied. Een uur rijden van het hoogplateau, maar ook van zee.

Alle seizoenen hebben hun eigen charmes. In de zomer kan het heet zijn, maar met een altijd aanwezig verkoelend briesje.
In de herfst is het nog aangenaam warm, met de schitterende kleuren die dit seizoen te bieden heeft.
De winter is bijna altijd zacht en in het voorjaar wordt het al snel verrassend zomers. Vanwege het zachte klimaat is Manoir La Trivalle het hele jaar open.

Het Manoir ligt 100 meter van het centrum van het dorp vandaan, waar u een bakker, een bar en restaurant, een winkeltje, een toerismebureau en een markt met lokale producten kunt vinden.

U bent ook op loopafstand van de gorges d’héric, een prachtige plaats waar u heerlijk kunt zwemmen en wandelen.

Lees meer

Lees minder

Bekijk alle foto's

Faciliteiten

  • Kindvriendelijk
  • Eigen sanitair
  • Honden welkom in overleg
  • Lunchen mogelijk
  • Table d'hotes
  • Zwembad
  • Wasmachine
  • Geschikt voor mindervaliden

Bert & Henny de Boer

Meer over de eigenaar Sluiten

Wij hebben twee oude gebouwen opgetrokken met natuursteen, met een charme van het boerenleven van toen.

Manoir la Trivalle wordt gerund door de Nederlandse eigenaren Bert & Henny de Boer: “Mijn vrouw en ik kunnen het niet nalaten elke keer weer iets te vinden wat het leven boeiend maakt.”

Wat maakt Manoir la Trivalle uniek?
Onze gasten hebben ruime kamers, goed sanitair, een hele grote tuin met veel schaduw, een zwembad en het dorp op loopafstand, en dat alles in een spannend natuurlijke omgeving.

Overweegt u om een hapje mee te eten in Manoir la Trivalle?
De specialiteiten van de kok zijn: Mediterrane menu’s, nieuwe menu’s en Hollandse pot.

Dineren kunt u al vanaf € 18 per persoon.

U kunt door Bert & Henny de Boer worden verwelkomd in de volgende talen:
– Nederlands
– Frans
– Engels
– Duits

Beschikbare kamers

De beschikbaarheidskalender van deze chambres d'hôtes is niet recent bijgewerkt. De eigenaar zal je na het doen van een reservering snel laten weten of je hier in de door jou gewenste periode terecht kan.

max. 1 personen

Eenpersoonskamer

max. 3 personen

Familiekamer 3 personen

  • Gedeeld toilet
max. 4 personen

Familiekamer 4 personen

  • Gedeeld toilet
max. 2 personen

Kamer met gedeelde badkamer

max. 2 personen

Tweepersoons kamer

  • Eigen toilet
  • Badkamer met douche

Omgeving

Afstand tot Utrecht 1218 km

Voor actieve vakantiegangers maar ook voor rustzoekers heeft onze regio en het parc naturel du Haut-Languedoc veel te bieden.

Er zijn veel outdoor activiteiten te doen zoals mountainbiken, speleologie, canyoning, kanoën, wandelen en klimmen, maar u kunt ook genieten van een heerlijk glas wijn in de caves van Roquebrun, een dagje naar een typisch Franse markt in Pézenas, een dag strand in Narbonne, of gewoon lekker van een dag bij het zwembad in de tuin.

DORPEN EN STADJES
De dorpen en stadjes rondom Mons la Trivalle zoals Olargues (een pittoresk dorpje met een mooie romaanse brug), Lamalou-les-Bains (beroemd voor de geneeskrachtige bronnen en spa) of Bédarieux hebben allemaal hun eigen markten met verse producten.

Elke stad en elk dorp heeft zijn eigen charmante cafés, restaurants en winkelstraten waar u heerlijk mediterraans eten kunt vinden.

WIJN
In Roquebrun en Saint-Chinian zijn de lekkerste wijnen van de regio te vinden.

Alle informatie over de regio is ter plekke te vinden in het toerismebureau in het centrum van het dorp.

Lees meer

Lees minder