Op doorreis naar uw vakantie bestemming in het zuiden van Frankrijk of lekker een paar dagen Midden Frankrijk verkennen? Onze bed and breakfast formule is mogelijk voor twee personen in een van de appartementen, maar ook voor een groot gezin met vijf of zes personen in een van onze familiekamers.

De kinderen kunnen heerlijk ravotten op het landgoed na een lange autorit en de ouders kunnen uitrusten van de vermoeiende reis met een koud drankje op het terras.

Genieten van een maaltijd na een lange reis? Geen probleem, schuif lekker aan en geniet van een drie gangen diner of voor de kinderen een kindermenu.

In de voormalige hoofdboerderij bevindt zich de recreatieruimte waar u verder nog kunt vinden: de bibliotheek, tafeltennistafel, dartbord en tafelvoetbalspel en een podium voor voordrachten.

Er is ook een gezellige bruine kroeg met bar, open haard en stamtafel. Achter de recreatieruimte is een terras waar genoten kan worden van een prachtige zonsondergang, terwijl de kinderen spelen op het klimtoestel.

Lees meer

Lees minder

Bekijk alle foto's

Faciliteiten

  • WiFi
  • Kindvriendelijk
  • Nederlands contactpersoon
  • Honden welkom in overleg
  • Zwembad
  • Wasmachine
  • Groepsaccommodatie

Domaine Bonneblond

Meer over de eigenaar Sluiten

In het midden van Frankrijk, bevindt zich “Bonneblond”, een sfeervol landgoed op 69 hectare van Nederlandse eigenaren met onder andere een eigen recreatieruimte met bar, zwembad en zwemmeer. Bonneblond is een perfecte groepsaccommodatie voor 20 personen.

Wat maakt Bonneblond uniek?
U kunt het hele jaar terecht op Bonneblond, alle seizoenen hebben hun eigen charme.
“Bonneblond is een bijzondere plek middenin de rust en stilte van Frankrijk.”

U kunt door Landgoed Bonneblond worden verwelkomd in de volgende talen:
– Nederlands
– Frans
– Engels

Beschikbare kamers

De beschikbaarheidskalender van deze chambres d'hôtes is niet recent bijgewerkt. De eigenaar zal je na het doen van een reservering snel laten weten of je hier in de door jou gewenste periode terecht kan.

max. 2 personen

Appartement voor twee personen

In de voormalige geitenstallen bevinden zich nu drie knusse appartementen, ieder geschikt voor twee personen met een zithoek, eethoek, kleine …

max. 3 personen

Familiekamer voor 3 personen

  • Gedeeld toilet

Op de bovenverdieping van het woonhuis bevinden zich drie tweepersoonskamers met een gedeelde doucheruimte, apart toilet, aparte wastafelruimte en een …

max. 4 personen

Familiekamer voor 4 personen

  • Gedeeld toilet

Op de benedenverdieping van het woonhuis bevindt zich een vierpersoonskamer met een tweepersoonsbed en een stapelbed, een tweepersoonskamer met een …

max. 5 personen

Familiekamer voor 5 personen

  • Gedeeld toilet

Op de benedenverdieping van het woonhuis een vierpersoonskamer met een tweepersoonsbed en een stapelbed, een tweepersoonskamer met een babyledikantje en …


Omgeving

Afstand tot Utrecht 779 km

Je hoeft je hier geen dag te vervelen! Er is superveel te doen.

Lekker actief zijn in de omgeving (wandelen, fietsen, vissen, golfen, watersport), en heel veel mogelijkheden voor dagjes weg en leuke uitstapjes (attractieparken, musea, kastelen, abdijen, brocantes, bungeejump, leuke steden).

Vraag ons, we barsten van de tips!

Lees meer

Lees minder